|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaki garnitur dla chudziutkiego faceta?
jak ubrac faceta żeby troszkę go pogrubić
![]() Edytowane przez capricorno Czas edycji: 2009-05-21 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaki garnitur dla chudziutkiego faceta?
no ja niestety nie pomoge bo moj Tz tez ciemny blondyn i tez chudziutki wiec tak czy inaczej ja w tej sukni tez bede wieksza od niego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
z poczatku myslałam o stalowym z lekkim połyskiem , ale tu dziewczyny piszą że do sukni ecru , własciwie aivory pasują odcienie brązu , sama nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
eeeeeeeeeeeeeeee no jaki??????????? podobno teraz modne są w stylu jak z młodszego brata , czyli wąskie przykrótkie sponie i dopasowana marynarka , ale nie wiem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no wiesz przykrotkie spodnie nie sa modne heheheh swiecenie kostkami troszke smiesznie by wygladalo. na tym zdjeciu dodalam garnitur slim fit. Moj TZ ogolnie takie do pracy nosi wiec zastanawiamy sie nad czyms bardziej eleganckim w ten dzien,zeby nie bylo jak kazdego dnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
szukam takiego też
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dla chudziutkiego faceta przede wszystkim musi byc bardzo bardzo dobrze dopasowany garnitur. Najlepiej szyty, a nie zmniejszany np o 2 rozmiary
Macie moze zdjecia z muszkami? Marzy mi sie zeby TŻ mial ciemnoszary, grafitowy dopasowany garnitur, biała koszulę z czarnymi guziczkami, bordową muchę i czarne szelki (oczywiscie w kościele ukryte pod marynarką). Nigdzie nie mogę znaleźć zdjęć. A jak są to takie malutkie, że nic nie widać. Co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
mój Tż ecik jest wysoki i chudziutki wiec wybraliśmy właśnie garnitur w stalowym kolorze,lekko połyskujący,powiem szczerze ze bardzo ładnie wyglądał na przymiarkach i mam nadzieje ze jeszcze łądniej bedzie wyglądał w dniu ślubu
![]() ![]() ![]()
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ jest równie chudy jak patyk od loda... postawiłam na swoim i ma nie miec czarnego/granatowego garnituru, najpierw staneło na kolorze stalowy bez połysku ale w praktyce kupił ciepły beż ( tak on to nazwał jak dla mnie to taka brzoskwinia wymieszana z beżem). Nie wiem jaka to firma bo to TŻ kupwał sam pod moją nieobecnośc w Polsce.
Ale orietnowaliśmy sie w cenach i kolorach garniturów w Sunset Suit. Szyją garnitury na miare już od 600zł cena oczywiscie zalezna od materiału, ale ten który nam sie podobał wychodził 770zl za spodnie i marynarke (krój angielski, 3 guziki, taliowany).
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
mam ten sam problem!! ja chudne, on musialby przytyc ale jakos nie moze, a je wiecej ode mnie!! niesprawiedliwe!!!
![]() najlepszy wydaje mi sie bedzie garnitur szyty na miare, tak zeby nie wygladal ze jest za duzy bo to tylko pogorszy sprawe.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
moje slonce jest wysokie - 190 i wazy tylko 69kg, czyli patyczak tak zwany... niestety w salonie bardzo ciezko cos znalezc na niego wiec chyba nie mamy wyjscia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Problem z naszymi panami jest taki że, większośc znanych firm przy rozmiarze 188cm ma najmniejszy obwód w klatce 100-104cm, co w przypadku mojego TŻ jakies 12cm za dużo... Ale jakimś cudem mój znalazł, na szczęście...
![]()
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ też jest wysoki i szczypiorkowaty więc także się zastanawialiśmy, co by tu mu zakupić, żeby nie wyglądał jako patyk zupełny. Stanęło na ciemnografitownym, dopasowanym garniturze (ja mam sukienkę w kolorze złamanej bieli/śmietanki) - kupowaliśmy w Próchniku, mają bardzo małe rozmiary, tzn. na bardzo szczupłych i wysokich, wystarczyło tylko spodnie w pasie zwęzić "nieco"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.