|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Coś się przyblokowało w setce ostatnich recenzji
Od jakiegoś czasu ok. tygodnia-dziesięciu dni na górze w setce ostatnio dodanych recenzji wisi mi recenzja żelu pod prysznic Playboy.
Chyba, choć głowy nie dam, ta recenzja się zmienia jeśli ktoś doda nową.Ale dotyczy to tylko tego żelu, zmienia się tylko nick recenzentki i ocena. Wiem, że czasem belka po prawej "idzie" szybciej niż setka ostatnich recenzji niemniej są to różnice sekundowe i wystarczy odświeżyć stronę aby były na równi.A tutaj jest różnica kilku ładnych dni. Chyba, że to nie błąd a jakaś akcja promocyjna mająca na celu reklamowanie żelu Playboy to przepraszam za zamieszanie. Edytowane przez kuki9 Czas edycji: 2013-03-27 o 06:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coś się przyblokowało w setce ostatnich recenzji
mi się nawet nick recenzentki nie zmienia, cały czas ta sama recenzja pojawia się na górze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam dokładnie ten sam problem, reklama żelu na 1 miejscu w ostatniej setce, imię recenzentki i ocena się nie zmienia, od około 2 tygodni jest to samo. Trace już do tego zdrowie, nie mogę patrzeć na ten żel.
Mam nadzieję, że to nie jest akcja reklamowa, bo jeśli tak, to firma uzyska efekt odwrotny do zamierzonego, bo wiem, że nie tylko mnie to denerwuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Uprzejmie zgłaszam, że znowu się zablokowało. Tym razem winowajcą jest dezodorant Adidas. Co dziwne sam link nie prowadzi do konkretnej recenzji a do samego produktu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam dokładnie to samo, również Adidas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
...
ja juz wcześniej sygnalizowałam tę akcje'' promocyjną jak Playboy sie udzielał produktowo na kwc ![]() w tym świetle dziwnie wyglądały pretensje np.do Orientany,że zorganizowała konkurs na Facebooku dla uzytkowniczek ich produktów i za to została ''zdięta'' z KWC na jakis czas.... chyba nie wierze raczej w takie zbiegi okolicznosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.