|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
so let's go!
Wiem, miała być kreska, będzie będzie, ale wcześniej coś co zmalowałam przed wieczorem z przyjaciółkami
![]() ![]() ![]() ![]() ps. 1 zdjęcie - tzw w trakcie tworzenia, dla tych co mówili mi, że mam piękną cerę ;P a zdjęcie z kosmetykami...o tuszu volum' express po prostu zapomniałam i dlatego jest osobno, dodam, że to mój ukochany tusz, używam go chyba już ponad 6 lat ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: so let's go!
no z cera troche problemow masz i przydaloby sie cos bardziej kryjacego ale nie wysuszajacego bo widac susze masz straszna na buzi albo moze to wina zdjec no ale mowie co widze
![]() co do oka...cien powinnas wyciagnac wyzej zeby przy otwartym oku ( glownie chodzi o srodkowa czesc powieki i zewnetrzna) bylo widac kolory bo teraz ich nie widac za bardzo a szkoda bo calkiem fajnie by bylo ![]() jak dla mnie kolory nieco wyblakle ale ja to jestem maniak kolorow wiec nie zwracaj na mnie uwagi ![]() tak wiec podsumowujac..cienie wyzej wyciagac i nie zapominac o rozcieraniu granic miedzy kolorami i zewnetrzna granica tez no i bardziej pokryc niedoskonalosci ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja zgodzę się z tym co Candy napisała
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jezeli to makijaz na wieczor to zasugerowałabym jakis mocniejszy akcent np ciemniejsza kreska, albo mocniej wytuszowane rzesy. Cien faktycznie mozna wyzej wyciagnac, bo przy otwartym oku niewiele go widac, ale i tak nie jest zle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
poznaje poznaje
![]() zgadzam sie z dziewcyznami, cien wyżej wyciągnac i rozetrzeć dokałdnie granicę ![]()
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no smialo cien do gory wyciagnac!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dzięki za rady dziewczyny!
![]() ![]() pozdrawiam Was ciepło! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witaj ponownie.
Ciągle mam wrażenie, że jesteś bardzo powściągliwa przy nakładaniu czegokolwiek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ju wsio napisane. Wyciąganie cieni w Twoim przypadku jest po prostu niezbędne- żeby kolorki były widoczne i oczka wydawały się większe. Z ustami chyba też trzeba coś podziałać nie wiem co jest przyczyną ale wyglądają na bardzo suche.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
tak, mam koszmarne problemy z ustami w okolicy jesieni, zimy i początku wiosny. mimo dbania o nie.. niestety mam takie cos, że jak stres mnie zżera (np na 3godzinnych ćwiczeniach z biochemii) to oblizuje je częściej, i jak nie użyje w tzw. międzyczasie pomadki to potem są takie obszczypane, że aż zal..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
na usteczka mogę polecić ziaję kokosową albo jakąś inną w tych tubeczkach na noc. Zresztą cokolwiek, nawet tłustego. A na dzień nivea albo bebe do kieszonki i smarować, smarować i nie oblizywać, i nie obgryzać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
wyszło delikatnie i subtelnie ale mi się taki makijaż podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Mogę polecić dwa super produkty:
1. Maść purelan 100 mustelli ( jest to maść na pekajace brodawki dla matek karmiacych z lanoina, ale świetnie goi usta ![]() 2. Błyszczyki inglota takie w kwadratowych pudełeczkach, nadają efekt mokrych ust. Są lepkie i długo trzymają się na ustach. ich cudowne właściwości odkryłam przypadkiem. Jak moja 5 letnia córka miała bal w przedszkolu to posmarowałam jej usta (były w opłakanym stanie, z wielka sucha skórką na środku ![]() ![]() Edytowane przez reddor Czas edycji: 2009-03-28 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Według mnie zbyt jasne kolory, tak strasznie blado...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie dobór odcieni na powiekach
![]() co do reszty to dziewczyny juz napisaly;podkreslic brwi, cien mocniej wyciagnac ku gorze, lepiej zakamuflowac co trzeba I jescze dodam, ze widzialabym mocniej podkreslone poliki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
przy zdjeciu gdzie masz zamkniete oczy widac jak sa pomalowane oczka. i super polaczenie kolorkow i dokladnie. tylko przy otwartyh juz tego nie widac. Więc mi się wydaje, że wyżej powinnaś powieke pomalować by było widać te kolorki. i ta pomadka mi tu nei pasuje za mocna i kolor nie bardzo. bezbarwny błyszczyk byłby lepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
to jest bezbarwna pomadka nivea ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.