|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sklepy z odzieżą używaną w Krakowie i nie tylko
Cześć wszystkim! Szukałam ostatnio informacji na wizażu o polecanych second-handach w Krakowie. Niestety nie znalazłam żadnych aktualnych poleceń. Zależy mi na sklepie, który nie byłby ciemną norą z ubraniami tylko w pudłach i na stołach, ale też na wieszaczkach. Ważne dla mnie jest , żeby używane ubrania nie były samymi "szmatami", szukam ubrań w dobrej jakości.
Proszę wszystkich o polecenia, dzielmy się fajnymi miejscami w miastach całej Polski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy z odzieżą używaną w Krakowie i nie tylko
Witam
Ja ostatnio otworzyłam sklep z odzieżą używaną. Miałam duży problem ze znalezieniem dobrej hurtowni odzieży używanej.Również szukałam tanich rzeczy jak i dobrych jakościowo. Natknełam się na kilka beznadziejnych hurtowni ceny wcale nie były takie niskie a jakość MASAKRA!! Znalazłam fajną hurtownie z Lęborka World Offers ;-) , mają odzież używaną, nową oraz outlety!!! mnie oczywiście zainteresowała odzież używana. Powiem krótko: dobra jakość, odzież na topie,dobra jakość i oczywiście co mnie zaskoczyło : paczka gratis przy zamówieniu! Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.