|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Metaliczny zapach śluzu
To już drugi raz jak wstępuje taka sytuacja.
Jestem w trakcie 2 opakowania madinette (16 tabletka), mam masę (wewnątrz) niepłodnego, kremowego sluzu który pachnie krwią, żelazem mimo iż nic nie wskazuje na plamienie (oprócz koloru sluzu na wkladce którego są minimalne ilości i nie występowały w zeszłym miesiącu, a problem był). Zapach zniknął po krwawieniu i pojawił się w połowie opakowania (tak samo jak poprzednio). Codziennie przyjmuje probiotyk ginekologiczny. Krępuje mnie ten zapach, ale też (nie wiem jak teraz) w poprzednim miesiącu (jedynie) podczas seksu ten śluz straszliwie śmierdzial (ani przed ani nawet już chwilę po sytuacja nie występowała). Byłam u ginekologa który stwierdził, że faktycznie są lekkie upławy (czyli ten taki gesty śluz niepłodny), ale pochwa nie wykazuje zapalenia, nic nie piecze, nie boli, nie jest zaczerwienione, śluz nie jest zmieniony pod względem koloru czy konsystencji, więc tego się nie leczy. I zastanawiam się czym ten zapach może być spowodowany? Bo w tym miesiącu rozumiem - plamienie, śladowe pewnie ilości krwi i stąd ten zapach, ale w zeszłym miesiącu to się stało tak bez powodu... Tabletki moga powodować takie coś? Edytowane przez 201708250935 Czas edycji: 2016-11-11 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Metaliczny zapach śluzu
tez niestety tak mam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja zauważyłam, że u mnie taki zapach występuje na kilka dni przed okresem, po okresie mija.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;67584811]Ja zauważyłam, że u mnie taki zapach występuje na kilka dni przed okresem, po okresie mija.[/QUOTE]
mi by to nie przeszkadzało jakby to było kilka dni przed okresem... Ale to trwa mniej więcej od połowy opakowania tabletek. Łącznie na 28 dni może przez 7 ten śluz nie śmierdzi metalem. Dodatkowo, gdy on śmierdzi metalem to podczas seksu (tylko podczas) śluz śmierdzi jakimś dziwnym zapachem tak, że aż mi się odechciewa, chociaż TŻ mówi, że aż tak duszący nie jest, ale też czuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Metaliczny zapach śluzu
mam tak samo ale widocznie to zalezy od kobiety
![]() Edytowane przez Domiska198 Czas edycji: 2016-11-16 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.