|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Logistyka politechnika rzeszowska
Witam wszytskie wizażanki
![]() Mam problem, mianowicie wybieram się na logistykę na PRZ i w związku z tym mam kilka pytań: -Czy ciężko się tam dostać z maturą podstawową? Jakieś progi, ile osób na miejsce? -Czy jeśli miałam matematykę na poziomie podstawowym to przy większym wysiłku poradzę sobie z materiałem? -Faktycznie aż tak ciężko jest się tam utrzymać? Słyszałam, że ten kierunek to jeden z prostszych na PRZ, studenci budownictwa i lotnictwa określają go jako "gry i zabawy". Jednak obawy są. Dodam, że dosyć dobrze się uczyłam w liceum. Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Logistyka politechnika rzeszowska
Ja tez chce iść ale na UR, kierunek zarządzanie
Ktoś cos wie na ten temat? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ktoś? coś?
chyba nikt nam nie pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Chyba nie xd
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
odświeżam temat
![]() Jest tu ktoś kto aktualnie studiuje logistykę (najlepiej zaocznie?) Czy przy zdawaniu matury podstawowej plus geografia i WOS w miarę dobrymi wynikami jest szansa dostać się na zaoczne? Jak wysokie jest czesne na tym kierunku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Stosunkowo łatwo jest sie dostać 70 % z wszystkich czterach przedmiotow nawet na podstawie powinny wystarczyc.Tu sa progi z roku 2k12 https://www.facebook.com/Politechnik...44048429004826
Nie ma co prawda logistyki ale jest pokrewny transport.Progi w tym roku tez nie powinny byc wygorowane chyba ze naprawde matury byly takie latwe lub jest malo miejsc na tym kierunku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja studiuję logistykę na PRz. Oprócz rozszerzonej geografii i polskiego nie zdawałam nic więcej dodatkowo i dostałam się w pierwszym terminie. Nie wiem jak będzie w tym roku z rekrutacją.
Jeśli chodzi o poziom matematyki to jest do nauczenia się, ale trzeba posiedzieć trochę samemu w domu nad tym czasami więc myślę że sobie poradzisz. Jeśli chodzi o utrzymanie się to jeśli nie będziesz olewać studiów dasz radę. Pierwszy semestr dla mnie z perspektywy czasu był jak przedłużenie liceum bo była praktycznie sama teoria do opanowania. Teraz drugi semestr jest całkowicie inny, są prawie same laboratoria, konkrety trzeba się sporo uczyć. Niektóre przedmioty są dosyć ciężkie. Zobaczymy po egzaminach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Cześć odświeżam temat i mam pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.