|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
karma a błędy ortograficzne
Mam pytanie czy można wystawić negatywną karmę za błędy ortograficzne.
Dostałam taką a rozmawiałam z koleżanką wizażanką i poradziła mi to zgłosić bo podobno błędów nie można wytykać w taki sposób. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: karma a błędy ortograficzne
Błędów nie można wskazywać na otwartym forum... Karma nie jest elementem otwartego forum.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ale jest to zachowanie mało kulturalne...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ta karma była ode mnie i jestem zdziwiona, że w ogóle o to pytasz. Otrzymałas ją nie za błędy, tylko za niekulturalną i złośliwą wypowiedź na Moich Makijażach, a wspomniałam o błędach celowo, bo skoro w takich sposób komentowałas makijaż Kary, to chyba uwazałas się za doskonałą w dziedzinach związabych ze szkołą
![]() Błedów nie wolno wytykać na forum (co nie ma znaczenia, bo kontekst mojego komentarza do karmy był zupełnie inny i dobrze o tym wiesz) http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...2&postcount=43 Oczywiście wyedytowałas posta, więc wklejam link do mojej wypowiedzi z cytatem twojej.
![]() |
#5 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Owszem, ale powtarzam - ustaliliśmy, że karma jest elementem prywatnej korespondencji. Uwag odnośnie ortów nie można pisać na otwartym forum, gdzie nosi to znamiona publicznego piętnowania.
Jeśli komentarz sam w sobie łamie regulamin, zajmę się tym. Ale jeśli zwraca uwagę na błędy w sposób kulturalny - c'est la vie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
"Do szkoły z takim makijażem. No no chyba czasy się zmieniły choć ja szkołę średnią kończyłam 4 latemu i bym nawet nie odważyła się na taki makijarz do szkoły. Chociaż wogule bym takiego niechciała."
Lovisa, gdzie tu widzisz złośliwośc? Dziewczyna wyraziła swoje zdanie- makijaż jej się nie podobał i do szkoły w takim by nie poszła. Na tym chyba polega forum- każdy może mieć swoje zdanie. Ale chyba na MM tego nie wolno robić... Można pisać tylko "ochy" i "achy".... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiesz - sytuacja miała miejsce po wątku jaszmurki o tym, że kara podprowadziła jej avatar i te dwa komentarze były z zemsty. I nie chodzi o żadne "ochy" i "achy", to chyba oczywiste.
Zresztą, nie mam zamiaru sie tłumaczyć, wystaczy zapoznać się z obydwoma wątkami i sprawa jest jasna.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
I dlatego ty się mnie czepiesz??
Wyraziłam swoją opinię na jednym atku w sprawie avatora. A makijarz oceniłam wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A pusty komentarz do karmy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() ![]() Dla EOT.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Edytowałam bo zauważyłam zbieżność i tyle. Ale oczywiście ty się musiałaś czepić.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Już przestaję się kłucić
![]() Ale czy można wystawiać karmę bez komentarza?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.