|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nos Kraków
chciałabym sobie zrobić operacje plastyczną nosa jaką klinikę polecacie w Krakowie?? Może któras z was robiła w tym mieście i może kogoś polecić albo orientuje sie ile kosztuje CAłKOWITA korekcja nosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nos Kraków
Witaj,
mam koleżankę która operowała sobie nos w klinice na ul. Mazowieckiej (bez problemu myślę znajdziesz w necie adres i telefon). Nie zapytam jej o cenę ani szczegóły bo niechętnie o tym rozmawia, ale wiem że jest zadowolona z rezultatu ... Ja byłam w tej klinice ale bardziej na zdrowotnym niż upiększającym zabiegu, mogę ją jednak polecić strasznie mili i fachowi lekarze. mam nadzieję że pomogłam - zawsze to już 2 rekomendacje ![]() pozdrawiam i jeśli faktycznie masz kłopot z nosem to zmień to, napewno dac di dużo siły i pewności (chociaż duuużo niestety trzeba się przy tym nacierpieć) pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.