|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Piszę z prośbą o pomoc. Może Wy będziecie miały jakieś fajne pomysły, ktore by mi pomogły. Planuję kupić mojemu chłopakowi antyramę, taką większą, jeszcze dokładnie nie wiem jaka, ale na pewno z taką drewanianą ramką, zeby nie bylo ładniej. Tam chciałam poumieszczac moje zdjęcia od najmłodszych lat az do dzis. I teraz zaczyna sie mój problem bo, chciałam zeby to było w sepii, mysle ze złym pomysłem jest skanowanie i wywoływanie, dlatego pomyśląłam ze moze jest jakas folia, czy coś do zdjeć, gdzie mogłabym tą gotową pracę obłożyć, obkleić, czy sama nie wiem co.. Myśle, że wiecie mniej wiecej o co mi chodzi? Bardzo prosze o pomoc.
Kamila. Przepraszam, tam powinno być, 'żeby było ładniej'
Edytowane przez katasiaczek Czas edycji: 2009-01-26 o 12:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Antyrama i zdjęcia
Hmm, a nie lepiej byloby wszystkie potrzebne zdjecia poskanowac, a pozniej na kompie ladny kolaz ulozyc?
i dac to wywolania takie wielkie foto?Ja robilam nie raz cos takiego na prezent i nie raz dostalam tez, wiec wiem ze swietnie sie to prezentuje
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja też o tym myślalam, ale wiadomo jak się skanuje zdjęcie, to nie wychodzi ono takie ładne, a jak zrobie kolaż, bynajmniej jak ja robie to ono sie zapisuje w jakims małym formacie i jak się otwiera jest dosc niewyraźne, dodajac ze trzeba je potem dość duze wywołać, wiec wyjdzie jeszcze gorzej.. Chyba ze robi sie to jakos inaczej.. ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
No wiadomo, ze zeskanowane zdjecie nie bedzie takie ladne jak oryginal, ale moze masz czesc fotek np. z aparatu cyfrowego juz na kompie? Co do tego zapisywania, to mysle, ze to zalezy od ustawien, ale dokladnie nie wiem jak to zrobic..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

i dac to wywolania takie wielkie foto?