|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
perły hodowlane
Cześć dziewczyny,
Nie wiem, czy to odpowiednie pytanie dla tego działu, jeśli coś pokręciłam - proszę o przeniesienie tematu. Nie znam się kompletnie na perłach, mama poprosiła mnie o znalezienie w jakiś sklepie internetowym naszyjnika z pereł, właśnie hodowlanych, nie naturalnych. Kojarzycie jakieś porządne sklepy/marki? Gdzie czegoś takiego szukać?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: perły hodowlane
perły hodowlane to też perły naturalne, być może Twojej mamie chodziło po prostu o sztuczne perły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
na allegro jest sprzedawca ''specjalizujacy'' sie w perłach. Odpowiada też chętnie na pytania o perły.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22971786 Mam kilka rzeczy stamtąd i są przepiękne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"...И твердит он, смотря на закат, и на берег — покинутый узкий: этот город вернётся назад, Севастополь останется русским..." Edytowane przez nadijahh Czas edycji: 2013-03-22 o 10:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
zielony stworek
|
Nosicie perły ?
Czy może uważacie je za staromodne ![]() Mnie się podobają, ale nie chciałabym się postarzyć. Noszę klasyczne ubrania, raczej kolor czarny i szary, taki biały sznur mi się podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja czasem noszę kilka takich, ròżej długości, ale do jeansòw i snickersòw, bo inaczej to takie pańciowate dla mnie jest.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wzięłam jednak taki krótki naszyjnik 50 cm, ze srebrnym zapięciem, po taniości ( ale perły Akoya ). Jeśli mi się noszenie pereł spodoba, to przemyślę zakup czegoś droższego. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie czuję pereł. Wydaje mi się, że mimo nowoczesnej stylizacji i tak postarzają. Może jestem na nie za młoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.