|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z wykładowcą na studiach
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z wykładowcą na studiach
Ale... w czym ty masz problem? Wykladowca to nie twoj kolega, jezeli traktuje cie sprawiedliwie i z szacunkiem to nie ma obowiazku robic niczego wiecej.
Edytowane przez kurka_ziemna Czas edycji: 2019-10-09 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Wykładowca nie musi być Twoim ,,ziomeczkiem". Mi nie przeszkadzało, gdy prowadzący nie pamiętał mojego imienia - wiele razy dzięki temu nie wywoływał mnie do trudnego pytania, nie sprawdzał co robię przy projekcie, nie uwziął się na mnie podczas zajęć i raczej uważam to za plus niż minus.
![]() Moja lektorka od angielskiego też zawsze wybierała kogoś innego do odpowiedzi bo wiedziała, że wiem o wiele więcej od reszty i wolała uaktywniać innych studentów, szczególnie jeżeli chodziło o mówienie po angielsku. Do mnie zwracała się dopiero wtedy, kiedy cała grupa nie miała pojęcia o co chodzi albo szybko chciała zrobić jakieś zadanie i wiedziała, że zrobię je dobrze. Więc tutaj to był bardziej kredyt zaufania niż niechęć i ignorowanie mojej osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.