|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy jest jeszcze szansa?
Cześć.
Wyznałem mojej przyjaciółce, z którą znamy się jakieś 5 lat, że mi na niej zależy. Ona stwierdziła, że musi się ode mnie odciąć, żebym do niej napisał jak mi przejdzie a do tego czasu zero kontaktu. Jakieś dwa lata temu sytuacja była odwrotna i to jej zależało na mnie tylko niestety ja wtedy do niej nic nie czułem. Ona sobie kogoś znalazła, ale im nie wyszło. Jakoś tak wyszło że przez ostatnie pół roku widywaliśmy się bardzo często. Zawsze sami. Często padały teksty z jej strony że jaka byłaby z nas świetna para, jak ładnie razem wyglądamy itd. Często się do mnie tuliła, przypadkiem łapała za rękę etc. Po jej zachowaniu co raz bardziej stwierdzałem że coś jest na rzeczy. Na koniec ostatniego a właściwie przedostatniego spotkania wyszeptałem jej jak się żegnaliśmy że mi na niej zależy. Powiedziała tylko o boże, a ja zostawiłem ją na noc z tą myślą. Następnego dnia cały dzień milczała dopiero wieczorem dostałem wiadomość że musimy sie spotkać i to wyjaśnić. No i podczas wyjaśnień usłyszałem jedynie że ona tak nie może się ze mna spotykać. Byłem przygotowany bardziej na typowe zostańmy przyjaciółmi blabla, a tu zonk Bo chce urwać kontakt do czasu aż mi przejdzie. Mam teraz mały burdel w głowie. Jak myślicie co powinien zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Czy jest jeszcze szansa?
Urwać kontakt, skoro ona nie chce. Nad czym tu dumać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ona chce cię zfriendzonowac. Masz pełne prawo czuć mętlik w głowie. Ona chce żebyś ja adorował ale bez zobowiązań z jej strony. Uciekaj i ciesz się ze masz taka osobę za sobą. A jeśli cię ciągnie do tego żeby się odezwać i powiedzieć ze chcesz się dalej „ tylko przyjaźnić „ to znaczy ze masz skłonności do autodestrukcji i sprawiania sobie cierpienia emocjonalnego. Nawet się za siebie nie oglądaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Realistka
|
Daj sobie spokoj, nic z tego nie bedzie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.