|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy powinnam ściąć włosy??
Hej
Od pewnego czasu mam dylemat czy ściąć włosy... Tak mniej więcej do łopatek. Aktualnie mam za pupę. Jestem z nimi bardzo związana. Moje włosy są cienkie i mają dużą objętośćz bo jest ich dużo. Uwielbiam je stylizować, ale szukam jakiejś zmiany. Boję się to robić, m in. Bo mam okrągłą twarz. Dajcie znać czy ściąć, jeśli tak to czy do początku bioder, czy lekko za łopatki, a jeśli nie to co zmienić. Z góry dziękuję 🥰 Pozdrawiam P.S. mam wysokopory dążące do sredniakow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy powinnam ściąć włosy??
Może nie do ramion ale zetnij je tak może do łopatek. Nie ścinaj ich całkiem do ramion
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Najlepiej pokazać zdjęcie włosów, bo to co pasuje jednej nie pasuje drugiej "
![]() _________________ xxx Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2022-08-02 o 16:24 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jesli potrzebujesz zmiany skroc wlosy np do zapiecia stanika a nie drastycznie obcinaj. Odzyja, wciaz beda dlugie, ale pielegnacja bedzie juz latwiejsza. W razie czego nie bedziesz musiala dlugo czekac az odrosna.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.