|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Rozszerzony WOS, Polski i Historia.
Będę pisał powyższe przedmioty w maju na maturze, czyli zostało mi nieco ponad dwa miesiące. Łącznie mam cztery rozszerzenia wraz z angielskim, ale z niego będę miał z pewnością powyżej 90% więc się nie martwię, nie wiem jednak jak z resztą. Kupiłem z tych trzech przedmiotów książki z operonu, pakiety vademecum+karty pracy właśnie z polskiego, historii i WOSu. Staram się je czytać codziennie, jednak nie wiem czy nie jest już trochę za późno. Myślicie że w tak krótkim czasie uda mi się nauczyć na tyle, by zdobyć jakiś rozsądny wynik na maturze? Dodam, że moja wiedza z tych przedmiotów jest mocno przeciętna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozszerzony WOS, Polski i Historia.
Zależy, co uznajesz za rozsądny wynik, co to jest wiedza "mocno przeciętna' i ile czasu trwa to czytanie. Zakładając, że ta wiedza jednak jakaś jest, wypracowania pisać umiesz, tylko masz luki w faktografii i przez najbliższe dwa miesiące będziesz się w zasadzie tylko uczył, to tak, da się.
ps. nie polecam repetytorium z operonu do historii, zasypuje datami, często zbędnymi, a poza tym, ludzie słabiej ogarniający historię często mają problem z "nałożeniem na siebie" rozdzielonych tam dziedzin, np. polityki i gospodarki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozszerzony WOS, Polski i Historia.
Do you want to impress your girlfriend’s father so bad you participate in a sing-off? Prove your worth in
Friday Night Funkin and sing to the beat. Feel the epic rap music battle and fight other with the power of rap music in friday night funkin game mobile edition! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.