|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Masturbacja
Hej, mam 15 lat. Zaczęłam się masturbować - poznawać swoje ciało, jego reakcje i co lubię. Zastanawiałam się na mini-wibratorem lub masażerem łechtaczki? Moje pytanie brzmi co byście poleciły na początek i gdzie kupić - żeby nie było to słabej jakości chińskie bliżej nie określone, nie chce mieć zrazy ani traumy tylko stopniowo rozwijać siebie a tym bardziej zrobić sobie krzywdę w postaci infekcji w najlepszym wypadku.
Z góry dziękuję za pomoc (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Masturbacja
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Śnięta Mucha
|
Pingwinek Satisfyer to topowy masażer łechtaczki
![]() Mam kilka gadżetów i nic nie daje takiego wow jak on.
Everyone you meet is fighting a battle inside you know nothing about Be kind. Always Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26) Wyzwanie Filmowe 5 / 100 100 książek w 2023 92 / 55 Edytowane przez Pani_Robot Czas edycji: 2022-05-03 o 06:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Dla młodej idealny womenizer nie penetruje ale jest wspaniale. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.