|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z ćwiczeniem mięśni Kegla za pomocą kulek
Hej, jakiś czas temu zakupiłam swoje pierwsze kulki gejszy. Niestety naturalnie mam luźniejszą pochwę od innych (opinia dwóch partnerów).Problem zaczął się kiedy włożyłam za 3 razem kulkę najmniejszych rozmiarów i dostałam delikatnej infekcji intymnej pomimo zachowania odpowiedniej higieny. Ja już nie wiem, którym sposobem najlepiej sprawić, żeby te mięśnie dobrze funkcjonowały?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z ćwiczeniem mięśni Kegla za pomocą kulek
Dla mnie te kulki to mitologia . Mięśnie trzeba ćwiczyć zaciskając je jak kazdy inny mięsień . W necie znajdziesz dokladne instrukcje. Mnie osobiscie te kulki irytowaly ,nie moglam ich nosic bo po chwili bolal mnie brzuch a nie czulam ,zeby to mialo jakis wplyw na mięśnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Nie bierz do głowy opinii tych "partnerów" od siedmiu boleści. Pewnie duże nawilżenie + oni przyzwyczajeni do ręki albo gorzej, do niewystarczającego nawilżenia poprzednich partnerek. Edukacja seksualna leży i kwiczy, tych dwóch facetów przedstawiło swoje amatorskie domysły możliwej przyczyny jakby byli ginekologami wieloletnim doświadczeniem, a ty się męczysz i katujesz jakby to była prawda objawiona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Te kulki ci tylko zaszkodzą.
Nie słuchaj opinii tych facetów którzy zapewne nie umieli cie zaspokoić i zgonili na ciebie . Miesnie cwiczy się bez kulek są różne techniki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Śnięta Mucha
|
Kulki służą do zabaw erotycznych, a nie ćwiczeń fizjo. Ćwiczenia może Ci dobrać tylko fizjoterapeutka uroginekologiczna. Sama zrobisz sobie krzywdę.
Jeśli chcesz ćwiczyć sama, jest Pelvifly z opieką zdalną fizjo i programem na komórkę, ale kosztuje prawie tysiąc złotych (urządzenie plus wirtualne wizyty).
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja korzystałam z tego poradnika, bo jako jeden z niewielu wydawał się całkiem sensowny
xxx chciałam wrócić do pełni sprawności po urodzeniu dziecka. zaczęłam widzieć poprawę po około 2-3 miesiącach regularnego ćwiczenia Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2022-06-09 o 12:15 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my BV9800Pro using Tapatalk Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2022-06-09 o 12:15 Powód: link w cytacie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.