|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zabawa na czacie
Hej… od kilku dni czuje sie koszmarnie. Jestem singielką całe życie. Bliżej mi 30 lat. Pierwszy pocałunek przeżyłam kilka miesięcy temu. Nie mam doświadczenia żadnego z facetami. No właśnie, może jednak mam? Kilka lat temu weszlam na czat erotyczny. Na początku zwykle pisanie, nie trwało to długo. Później doszło wysyłanie zdjęć i wspólna zabawa. I brnęłam w to dalej. Doszło do tego że w gorszych chwilach zaspokajałam się tam. Nie przeszkadzało mi to totalnie. Czułam podniecenie więc je rozładowywałam. Przez te kilka lat raz na jakiś czas wchodziłam tam. Miałam okresy że często, chwila zabawy, rozładowanie napięcia i koniec. Ostatnio było gorzej, robiłam to prawie codziennie. I coś we mnie pękło. Dotarło do mnie co ja właściwie robie. I czuje sie z tym tak bardzo podle. Pokazywalam swoje ciało, króre powinno być zarezerwowane dla nielicznych. Czuje sie koszmarnie. Lęki, ciągły stres, obrzydzenie do siebie. I myśli, że co jak ja kogoś w końcu poznam? Co ja mu powiem? Napisałam tutaj bo nie mam do kogo sie zwrócić. Tak bardzo się tego wstydzę i żałuję. Chciałabym być dawną sobą. Nie wiem czego oczekuję po tym poście, ale proszę o jakieś zrozumienie i słowa wsparcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zabawa na czacie
Robiłaś tak a nie inaczej, bo miałaś takie potrzeby i tak chciałaś i nie jest to powód do wstydu. Jeżeli chcesz zmienić swoje życie - to je po prostu zmień i nie oglądaj się za siebie. Przede wszystkim nie traktuj swojej przeszłości jako coś złego. a pamiętaj z tego tylko przyjemne chwile. I jeszcze spróbuj znaleźć kogoś z kim możesz porozmawiać to może być chłopak z którym jesteś już blisko i wiesz, że czujesz, że możesz z nim wzajemnie porozmawiać o przeszłości swojej i jego - to może być też np. psycholog lub jakaś przelotna w miarę anonimowa znajomość - w takim przypadku ja nie polecam najlepszej przyjaciółki lub kogoś z rodziny. Ja też miałam podobne traumy z młodości i też nie mogłam sobie z tym poradzić - u mnie wszystko się zmieniło, gdy po ładnych paru latach opowiedziałam wszystko mojemu mężowi i... i nic się między nami nie zmieniło, żałuję tylko, że zdecydowałam się na to tak późno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witaj autorko tematu,
Wysłałem Ci prywatna wiadomość. Jeśli będziesz chciała to możemy popisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nieaktualne, przepraszam. Nie mogę usunąć komentarza.
Edytowane przez ewa_94 Czas edycji: 2023-10-30 o 02:12 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.