|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciekawość
Witam. Potrzebuje opinii.
Poznałem kobietę o której nie mogę przestać myśleć. Nie jest to obsesją. Poznałem ją 9 miesięcy temu i tak sobie z nią flirtowalem. Rozeszły się nasze drogi. Przyczyną była praca. Dla jej bezpieczeństwa z czystej sympatii postarałem się jej zapewnić pracę w innym miejscu polski. Chciałem ją docenić i wyrazić moją sympatię do niej więc posłałem kwiaty z których się ucieszyła. Później kolejne. Nadszedł czas że wyjechała w delegację. Oczywiście wiem dokąd. Zacząłem pisać wiadomości. Trochę romantyzmu i komplementów. Standard. Dziwne uczucie narastało we mnie z czasem dłuższego czasu nie widzę ją jej. Miałem w planie zaprosić ja na spotkanie i potwierdziła, że się zgadza i nie zapomni jak wrócę do miasta. Nie wiem czy to tęsknota, czy nie wiem co, nie potrafię tego nazwać. Pewnego dnia napisałem wiadomość że myślę o niej każdego dnia, rano i przed spaniem oraz w ciągu dnia między wszystkim co robię i że jest w niej coś co czego nie potrafię opisać, i bardzo chciałbym poznać to w taki sposób którego nie potrafię opisać. Odpisała; Dziękuję P. Widzę to czuję.. i jest to dla mnie mile... Ale nie wiem co mogę ci na takie słowa jeszcze odpowiedzieć. Przepraszam. Zastanawia mnie to, co ma na myśli? Proszę o opinie kobiety jak wy widzicie takie wyznanie swoimi oczami i panów też jak zareagować. Dziś do niej napisałem... Dzień dobry... Wiadomość odczytana ale bez odpowiedzi. Czy to ignorowanie ? Dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciekawość
Wiesz, napisała dość jasno, nie mam za bardzo sił żeby tłumaczyć Ci z polskiego na polski, więc wklejam odpowiedź na Twoje rozterki z chataGPT:
"Jej odpowiedź i brak reakcji na Twoją kolejną wiadomość mogą sugerować kilka rzeczy: Nie wie, jak odpowiedzieć – Jej reakcja wskazuje, że docenia Twoje uczucia, ale nie odwzajemnia ich w taki sam sposób. Mogła poczuć się zaskoczona intensywnością Twojego wyznania i nie wiedziała, jak na nie odpowiedzieć, żeby Cię nie zranić. Nie chce robić Ci nadziei – Słowo „przepraszam” może oznaczać, że nie chce Cię zwodzić. Może czuć się niekomfortowo, wiedząc, że masz wobec niej silne uczucia, których ona nie jest w stanie odwzajemnić. Nie jest zainteresowana romantycznie – To, że nie odpowiedziała na Twoją kolejną wiadomość, może oznaczać, że próbuje delikatnie zdystansować się od Ciebie. Jak zareagować? Daj jej przestrzeń – Nie wysyłaj kolejnych wiadomości przez jakiś czas. Jeśli będzie chciała porozmawiać, sama się odezwie. Nie analizuj nadmiernie – Jej odpowiedź była uprzejma, ale zdystansowana. Warto to zaakceptować i nie szukać ukrytego znaczenia. Zastanów się nad swoimi emocjami – Czy ta relacja opierała się na wzajemnym zainteresowaniu, czy bardziej na Twoim wyidealizowanym obrazie tej kobiety?" Jeśli sztuczna inteligencja lepiej od Ciebie rozumie słowo pisane, to mam dla Ciebie złe informacje byku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Szczerze to ta historia jest tak napisana, że troche jej nie rozumiem. Wasze drogi sie rozeszły i załatwiłeś jej więc pracę w innym miejscu Polski? Potem zacząłeś wysyłać jej kwiaty? Czemu istotne była próba flirtowania z nia akurat jak pojechała w delegacje? Co było potem, że nic z tego nie było i zacząłeś do niej wypisywać a ona stwierdziła, że na ten moment nie jest zainteresowana?
Przepraszam, ale ta historia potwornie nie trzyma się kupy i nie ma ciagu przyczynowo-skutkowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.