|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zel czy akryl do pianina
Czesc wszystkim
jestem tuz przed kursem przedluzania paznokci i zapowiada sie juz pierwsza klientka Pozdrawiam nucia
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zel czy akryl do pianina
a wyszukiwarka cię pogryzła???
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Zaczarovana to gratuluje !!!!
Jestes przed kursem i juz umawiasz klientki? Nie za szybko? Nuciu fakt ,ze jeszcze nia mialas kursu nie zwalnia Cie z obowiazku poglebiana swej wiedzy na wlasną reke - a na tym forum znajdziesz wielokrotnie powtarzane odpowiedzi na swoje pytanie. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Zaczarovana wyszukiwarka mnie nie pogryza. Nie naleze do osob ktore zakladaja watek od tak bo mi sie szukac nie chce. Ale dziekuje za konstruktywna wypowiedz
Bede pamietala ze nie gryzie Paulakrk nie umawiam klientek. Prowadzilysmy luzna rozmowe i jak sie dowiedziala ze ide na kurs, po prostu sie ucieszyla. Nic zobowiazujacego Zapytala mnie co bedzie dla niej lepsze i powiedzialam ze siegne jezyka u osob bardziej wykwalifikowanych ode mnie. Pytam poniewaz sama kiedys gralam i wiem jak wazny jest komfort by nic nie przeszkadzalo. Chodzi o polozenie akrylu badz zelu na cala plytke naturalna... bez przedluzania. Slyszalam ze zel moze odpadac pod wplywem uderzenia w klawisze... jednak ona robi to po kilka godzin dziennie i chce jej dobrze doradzic, nawet jesli mialaby pojsc i zrobic to u osoby ktora pazurkami zajmuje sie juz dlugo. Nie chodzi o pranie, zmywanie czy sprzatanie, stad tez moj watek i pytanie odnosnie takiego przypadku.Mam cicha nadzieje, ze trafi sie ktos uprzejmy i odpowie mi na pytanie Pozdrawiam nucia
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
zaczarovana po raz kolejny to napisze: uwielbiam cię za tą wyszukiwarkę, jesteś de-best
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Odpowiadam zatem uprzejmie
Rzeczywiście nie było dotad wątku o pianinie jednak nawet po pobieżnym przejrzeniu forum można się dowiedzieć ,że poprawnie wykonany żel i akryl są jednakowo trwałe i nic nie ma tu prawa odpryskiwać. |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
bro
![]() Paula dzięki ![]() ![]() nuciu wpisz 'żel czy akryl' to się nie opędzisz od wątków
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

jestem tuz przed kursem przedluzania paznokci i zapowiada sie juz pierwsza klientka