![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mołek i jej kreacje :/
Nigdy jej nie lubiłam
![]() ![]() http://kobieta.wp.pl/kat,26309,wid,8...6&ticaid=121d2
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Mołek i jej kreacje :/
jesli ja stac moze chodzic nawet w kombinezonie ze złota. krzywdy mi tym nie robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
wojny / głodne dzieci w Etiopii / kataklizmy....a gwiazdeczki swoje...ważniejsza przecierz kreacja na festiwal w Sopocie, a co ...
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Może ma nadzieje chociaż wyglądać inteligentniej....
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ciuchy kupi jej ponoć stacja,TVN, raczej nie zostaną jej własnością, a pójdą do magazynu /tak mi sie wydaje/. Szczerze mówiąc, mało mnie obchodzi, za ile będzie miała buty... Gdyby mój pracodawca chciał mnie tak uszczęśliwić, to wcale bym nie protestowała
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
no i co z tego?
a ile kosztuja kreacje zagranicznych gwiazd, j.lo czy victorii beckham etc??? taka molek to przy nich moze sie schowac, a jakos nikt nie robi afery, ze maja takie drogie stroje, podczas gdy dzieci gloduja :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie wydaje mi sie aby było ją stać na kupno sukni choc do biednych napewno ona nie należy.Pewnie stacja(prywatna) za to zapłaci.
Jakoś mnie to nie razi choć jej nie lubię. W kazdym razie dzieciom w Etiopii ani to nie pomoze ani nie zaszkodzi,powiedzmy sobie szczerze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Lilithun,Ufcio-tez tak mysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ojjj Koleżanka mocno przesadziła wiążąc skromną osobę Madzi Mołek z sytuacją polityczną w kraju i na świecie
![]() bez przesady.......... my siedzimy przy kompach a dzieci w Etiopii głodują o tym myślałaś? A moze po prostu włącza nam się złośliwośc w stosunku do osób, których nie lubimy za bardzo. Gdyby w tej kiecy pojawiła sie jakas bardziej lubiana przez gawiedź osóbka, pewnie nie było by sprawy ![]() Ale swoje 3 grosze jeszcze dorzuce, jakos mi ta Madzia na nerwy działa, za nic nie moge sie dopatrzec w Niej tego piękna, wdzięku i subtelnosci tak często jej przypisywanych... jak na prezenterkę to dla mnie kaszalot jest. :/ No ale to rzecz gustu chyba i każdy swoje zdanie mieć moze.. ale nie mieszajmy w to głodujących dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To się wszystko zgadza. Także to, że może jej ktoś za to zapłaci. Nie powołujmy się na biedę w Afryce. Ja zawsze staram się mówić według siebie i stawiać w położeniu osoby, o której mówię. Ja na jej miejscu nie zdecydowałabym się założyć tej kreacji na Sopot, który będzie oglądany przez miliony osób. Sama się naraża na komentarze - podobne do naszych - które będą. Na zamkniętą imprezę dla vip-ów - ok, ale nie tam. Ze względu na ogólniepanującą sytuację. Tak mi się wydaje.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
A Sophia Loren wydaje 5 000 dolarów na jednorazową kąpiel w oliwie, a zażywa tych kąpieli wiele. A Jay Z wydaje 40 000 dolarów tygodniowo na wynajęcie jakiegoś super jachtu w Saint Tropez. Dzieciom Beckhamów domek na drzewie (taki do zabawy
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
oj tam wielkie halo
![]() ![]() ![]() pozatym na kiecki kase na pewno TVN wyłożył ![]() gdybym ja pracowała w Tv i miała taką możliwość to sama chetnie naciągnęłabym pracodawce na takie zakupy ![]() nie powołujmy się w każdej sytuacji na dzieci w Afryce ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko właśnie. Coraz częściej się nad tym zastanawiam. Ciągle tylko słyszę jaka to jest bieda i że nikt nie ma u nas pieniędzy. A potem się okazuje, że ktoś jedzie za granicę na wakacje, ktoś kupuje sobie nowy samochód...
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
dla mnie Mołek jest mdła, jak musi się pokazywać w takich kreacjach, niech się pokazuje. jej sprawa
w Polsce jest takie myslenie: bogaty = zły, nakradł się. a przeciez nie wiadomo czy sama kupi to, raczej ja na to nie stac.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cokolwiek załozy na siebie to i tak jej nie polubię.
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię tej prezenterki, denerwuje mnie sposobem bycia; ale z drugiej strony ten artykuł też mi się nie podoba, jestem raczej przeciwna takiemu zaglądaniu komuś do portfela.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mnie to ani nie ziębi ani mnie nie grzeje
![]() Sama nie powiem że z miłą chęcią wskoczyłabym w kieckę D&G ![]() I tak jak Pomadka się wypowiedziała tak i ja się wypowiem: Cokolwiek ona by nie włożyła i tak jej lubić nie bedę. Nigdy jakoś za tą prezenterką nie przepadałam ![]() Jak dla mnie może wyjść nawet nago ![]() ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, nie wierzę też w to, co powiedziała któraś z Was przedtem-a mianowicie, że panią Mołek na to nie stać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"Wielu ludzi twierdzi, że sny są czarno-białe, ale ja śnię w kolorze." Richard P. Feynman "Jest coś niedobrego z ludźmi: nie uczą się przez zrozumienie, tylko jakoś inacze, pewnie na pamięć. Ich wiedza jest taka krucha!" Richard P. Feynman |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie protestowałabym, gdyby ktoś chciał mnie wystroić w kiecki i majtki za kilkadziesiąt tysięcy $ czy zł, bez przesady
![]() TVN to robi, aby ściągnąć uwagę i przyciągnąć ludzi przed telewizory, bo nie dla prezenterki Mołek ![]() Ale. Nie chciałabym tylko, aby owe suknie ktoś mi wybierał na pdst ''zdjęcia i CV''. Wolałabym, aby mnie wpuszczono do ciucharni (magazynów, znaczy się) i pozwolić przebierać ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Bo rozumiem kreacje, pieniądze i wielki stylizujący się
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc, jakoś mało mnie obchodzi w czym panna (pani
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mi tam oojętne co i za ile kupuje,w końcu nie ja za to płacę
![]()
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
przesadzila bo kupila (a i to niepewne) kreacje dolcze gabanny
![]() co ma do tego nielubienie czy lubienie? mnie jest ona doskonale obojetne, jej stroje równiez. podobnie ów "festiwal" w Sopocie. ten watek ma słuzyc rozumiem jechaniu po Mołkowej ze głupia, brzydka a dzieci w Afryce głoduja? ja jak juz siegnelabym blizej. do polskich dzieci w slumsach. ale to nie jest tematem watku.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.