![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pozbędę się kolorówki, Revlon, Deborah, Pupa, Avene
JUZ NIEAKTUALNE
DOKŁADKA 05.09.2006 Jak w temacie ![]() - Oryginalny Czarny Khol- użyłam raz ![]() ![]() - Tresori D'Oriente- Balsam do ciala o zapachu Mirra- zostało 40% z 300ml - Podkład Revlon Colorstay w kolorze True Beige, zostało 60%, dla mnie za ciemny, napisy na słoiczku trochę starte- pochodzi z wymiany - Błyszczyk Revlon Super Lustrous- kolor Mauve Crystal (ciemniejsza malinka) zostało ok.80%- mało używany - Eye-liner Revlon- czarny, ale nie mogę zaświadczyć o jego oryginalności, gdyż zakupiłam go we Włoszech na tragu - Korektor Pupa- jak wyżej - Baza pod maskarę Deborah- nowa - Voglia di...- balsam zakupiony we Włoszech zostało 60% z 250ml - Puder Mosaika Avene- zostało 50% - odzywka Gliss Kur na rozdwajajace siekoncowki bez splukiwania- przywieziona z Francji- zostao 60% - Wloska Maska Emulpon- miodowa, seria profesjonalna Heleny Seward, zostalo 30% z 500ml - Balsam Pantene Linia Nablyszczajaca- zostalo 60% z 250ml - Balsam garnier- Skora musnieta sloncem- zostalo 60% z 250ml dołożyłam: Yves Rocher- demaquillant express- użyłam parę razy Krem Nivea- na dzień nawilżąjący z hydraminą- zużycie 10%- włoski Kaloderma- krem przywieziony z Włoch- nawilżąjący i mocno regulujący wydzielanie sebum- bardzo łądnie matuje- użyty parę razy Tresori D'Oriente- jest na góze opisane W zamian opszukuję każdych ilości Hypnotic Poison Diora, Pudru w kompakcie Diorskin nr.200, nawet resztkę, lub Facefinity Max Factora, lub jakiegos kremu pod oczka po 25roku zycia ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez baobab Czas edycji: 2008-03-10 o 05:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Pozbędę się kolorówki, Revlon, Deborah, Pupa, Avene
Błyszczyk Revlon Super Lustrous- kolor Mauve Crystal (ciemniejsza malinka) zostało ok.80%- mało używany
- Eye-liner Revlon- czarny, ale nie mogę zaświadczyć o jego oryginalności, gdyż zakupiłam go we Włoszech na tragu znajedziesz cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Effaclar to pelnowymiarowy produkt, a zdjecie kolorku lumene jest w moim watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie baza
moze coś u mnie wyszukasz?? nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny róż Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek Mam jeszcze koło 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migdałowym-cudownie nawilża skórę i ślicznie pachnie.Ma fajną konsystencję-nie wody,lecz gęstego kremu Również tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie świetny, nie brudzi ubrań i nie podrażnia Mam również nowy energetyzujący żel pod prysznic na dzień dobry,pachnie cytrusowo-z nutką imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawilża ( Ponieważ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencję również nową na wspaniały wieczór, odpręża i relaksuje Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie odświeża, mam cerę z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdę musi być łagodny Również tej firmy posiadam żel aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdę świetny-kapitalnie koi skórę, łagodzio wszelkie podrażnienia.Cieżko go dostać, ponieważ jet to aloes w czystej postaci,skład ma bardzo prost więc nie zawiera chemii błyszczyk PUPA- kapturek - śliczny delikatny transparentny kolorek z roświetlajacymi drobinkami Nowiutką pomadkę CHAPSTICK z filtrem 15 ze Stanów o smakua rbuza i zielonego jabłuszka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ivvonka: przepraszam, ale wlasnie znalazlam u siebie Avene Clearance i przepraszam, ale wycofuje swoje zainteresowanie Twoim kremikiem
![]() katka.c- a moze mialays jakis podklad na zbyciu, czy puderek? wtedy moze cos bys dobrala i byloby ok, bowiem pomadek ani cieni nie szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek
błyszczyk PUPA- kapturek - śliczny delikatny transparentny kolorek z roświetlajacymi drobinkami Nowiutką pomadkę CHAPSTICK z filtrem 15 ze Stanów o smakua rbuza i zielonego jabłuszka Może znajdziesz coś u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142213 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
poszło na prv(:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Znalazłabyś coś za:
Voglia di...- balsam zakupiony we Włoszech zostało 60% z 250ml Wloska Maska Emulpon- jakie ona ma działanie? Krem Nivea- na dzień nawilżąjący z hydraminą- zużycie 10%- włoski Kaloderma- krem przywieziony z Włoch- nawilżąjący i mocno regulujący wydzielanie sebum- bardzo łądnie matuje- użyty parę razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie balsam Volga di...
Oto moj watek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142391 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Kasiek1987, Madziarra, nic nie znalazłam dla siebie
![]() Emulpon to maska odżrywcza i regenerujaca dla wloskow zniszczonych farbowaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
czy znajdziesz cos za
Kaloderma- krem przywieziony z Włoch- nawilżąjący i mocno regulujący wydzielanie sebum- bardzo łądnie matuje- użyty parę razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kaloderma- krem przywieziony z Włoch- nawilżąjący i mocno regulujący wydzielanie sebum- bardzo łądnie matuje- użyty parę razy
-17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie- oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - Inglot Matrix cień profesjonalny kolor 410, kilka razy maźnięty - różne brokaty - 4x 5 ml Bioderma Photoderm AR Creme spf 50 -lakier Manhattan, biała perła; świeży-ubytek ok.5% - pianka Nivea HairCare do włosów cienkich została połowa - tester Shiseido kredka do brwi nr4 AshBlonde
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Tresori D'Oriente- Balsam do ciala o zapachu Mirra
Korektor Pupa znajdziesz cos?jaki odcien korektora?
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.