|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Farba do włosów i odżywka - pilnie
Witajcie, wow jestem tu pierwszy raz :P
ale do rzeczy... Poszukuje jakiejś lepszej farby "Złocisty Blond" lub zwykły jasny Blond do włosów np. z Graniera, jeżeli ktoś posiada też odżywkę do włosów blond farbowanych to i na nią jestem chętna. Osobiście nie posiadam za dużo kosmetyków, ale mam: -Balsam 97% z Oriflejmu, delikatny, dobrze rozprowadzający się, różowo biały. Ma 200ml. 6.6fl.oz. Jest to dokładnie tonujący balsam do ciała, ujędrniający i wzmacniający skórę. Data ważności... hm musi by jeszcze dluga, bo mam go nowy, ale czy ktoś mi wytłumaczy gdzie ona może być, od spodu pisze: LD5W1 EX1008.. eh a nigdzie na ma daty, przecież powinna być .. :/ no nie wiem. -Simpy Delicate, Avon płyn do higieny intymnej, opakowanie rozdzielone na 3 części, dostałam we wrześniu i już 2 osobą rozlałam osobiście nie korzystałam. Jest to opakowanie z pąpką i ma konsystencje oliwki. I znów problem no nie ma daty :/ za jakies magiczne liczby. Opakowanie ma 300ml. zostało mi 5cm. z opakowania więc sporo. -łagodny peeling w żelu do twarzy dla delikatnej cery. Poprawia wygląd skóry. Najczęściej przy nosku czy w okolicy strefy "T" łuszczy się skora co nie wygląda miło, jest doskonały ja już od 3 miesięcy mam z tym spokój. POlecam osobiście stosowałam i stosuje ![]() -Lakier do paznokci z firmy nieznanej.. nowy dosłownie ubytek niecaly centymetr zostało 95%. SUper płynny naprawde robi wrażenie, musi być z lepszej firmy, bo już dawno by się ściągnoł, a on dalej pływa jakby kupić go dzisiaj od producenta ![]() ![]() -Pomadka kilka razy muśnięta pędzelkiem, ja mam zawsze popękane usta jest naprawde rewelacyjna firma Avon, nowa w sumie praktycznie można powiedzieć 100%. Jest bardzo intensywna i ładnie delikatnie pachnie. Prócz tych kosmetyków, których nie mam sporo, mam też wątek z ciuszkami, jakimiś drobnymi dodatkami, może ktoś sobie coś z nich wybierze. fotki: ps: peeling na fotce jest mój, jak pisałam oddałabym nowy ze sklepu nie używany. Zapraszam i proszę o pomoc w poszukiwaniu farby i odżywki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.