![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dior, MF, Maybeline, Vollare i inne- oddam
nieaktualne
Najpierw czego szukam w zamian: -paletki cieni brązów -próbki wysokiego filra (chce sprobowac sil w tej dziedzinie) -perfum o zapachu konwalii -wzmacniających ampułek do włosów, waxu dla blondynek -cielistej konturówki -miękkich pędzli do pudry i cieni oczywiscie rozwaze kazdą propozycje *- rzeczy oznaczone gwiazdką są kosmetykami ktorym sie bede dzilic, czyli odlewki, odsypki Na wymiane mam: Kolorówka: -puder Caroll z wymianki, najjasniejszy, pokruszony czyli w połowie sypki- brak gąbeczki, wyrzuciłam bo była "pogryziona" -glinka marokanska, jakies pol woreczka -MF creme puff 05 - dla mnie za ciemny, pare razy maźnięty (z wymianki, nie jestem pewna czy ma oryginalną gąbeczke) -Dior iod matujący puder- zostało jakies 50% Aga79 -Dior Ultimeyes- świezy i morky z wymianki z Alą ![]() * odlewka dermacolu 213 * odlewka dermacolu 211 * kuleczki brązowe Vollare- małgosia -kuleczki białe Vollare scarlet -korektor Maybeline EverFresh (KWC) medium-maxniety dla spr koloru scarlet -korektor pod oczy Vipera bezowy użyty 3 razy -cienie Vollare perłowe 3 odcienie zieleni (2 razy maźniete) -vollare podklad matujmąco nawilżający 01 naturalny jasny 2razy uzyty *koncówka podkladu Maybeline FreshMate- jasny bez -paletka cieni Magic Colors - brokatowe cienie z różnych użyciem -cień w kremie avon fiolet- ok30-40% scarlet -cien w kremie avon biały- 70-80% -cień Miss Sporty ciemno zielony mat- z wymianki pare razy maźniety -cień Sensique rózowy z brokatem-jw. -potrójne ingloty zielone z wymianki -cień sypki Vollare jasny błyszczący brąz- scarlet -kredka turkusowa do oczu Avon- z wymianki z Alą ![]() -błyszczyk Pierre Arthes 09 (ceglasty) - 30% -błyszczyk avon fiolet -40%- scarlet -błyszczyk złoty z wymianki z Alą ![]() -pomadka jasny brąz- rudy Avon -pomadkla burzujka jasny brąz z wymianki (pare razy maźnieta) Pielęgnacja: *effaclar nawilzająco matujący (chetnie sie podziele) *maść arnikowa j.w (na naczynka, podkowy, zyłki, krwiaki) *maść na podrażnienia po goleniu j.w cudenko ale nie zużyje całej a wyparuje -maść na trądzik, robiona na zamowienie w aptece, jest jej dosc sporo, nie znam składu ale warto spróbować, mnie pomogła jak wszystko inne zawiodło, juz sie wyleczyłam wiec oddaje scarlet -jonson holiday normal & fair - zostało 50% -rose balsam - zostało 30% -joanna krem do depilacji nóg- zostało 70% -rossmann do depilacji (spory 150ml) - uzyty raz -krem Garnier nawilz-mat - ponad 30% zostalo -blasam MIraculum rozświetlająco - brązujący - użyty 3 razy na nogi -2x rexona aloe vera używana (mozna odciąć/umyć sztyft) 1szt scarlet -adidas antyperspirant z kulką (mozna umyc)-70% Włosy: -10szt średnich termolokow -sunsilk lekki krem zwiększający objętość użyty użyta 5x max Inne: -golarka którą juz od dawna probuje wymienic ![]() -jesli ktos lubi słodkie perfumki zrobie odlewke moich kupionych w szalenstwie od akwizytora Bizuteria: -branzoletka na gumce -komplet zielony (metal) -czarne kolczyki robione przeze mnie (bigle srebro) Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2006-10-16 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
spin doctor
|
Dot.: Dior, MF, Maybeline, Vollare i inne- oddam
Interesują mnie kuleczki brązowe Vollare. W zamian mogę zaproponować pomadkę Bourjois w kolorze matowego, jasnego, cielistego beżu, lub miss sporty nr 020 cielistą lekko błyszczącą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana paroma rzeczami, znajdziesz coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
interesowałaby mnie odlewka dermacolu211 - a dokładnie ile? (mam jeden dermacol - nie znam numeru, jutro zrobię zdjęcie jego to mi powiesz czy to nie ten sam bo bym wolała jaśiejszy)
A czy mogłabyś zrobić zdjęcie dokładniejsze cieni wszystkich ty ciemniejszych tzn nie białych? A kredka z Avonu turkusowa to która na zdjęciu? Ta gruba? Jaka jest dokładna nazwa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
co do dermacolu to mam chyba najjasniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
spin doctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
tej kredki to chyba już nie ma w katalogu, co? Ona jest z tych błyszczących, co są zawsze w katalogu tylko się zmieniają nazwy? np teraz są one i nazywają się:Clerly Shadowed Satin Eye Pencil. Ale ty masz inną, tylko jaką, bo ja nie wiem. i dokładnie jaki kolor. Czy jest błyszcząca? uf, ale męczę.
Wkleję fotki swojego dermacolu, powiedz mi czy to nie ten sam, a może jak wiesz jaki jaki ja mam to możesz mi powiedzieć. Aha, ta odżywka odemnie z wątku co o niej nic nie pisze to jest z Avonu, mogę ci napisać co na niej pisze po ang. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Iod matujacy puder- mam paletke lancome- braz zloto i zielen morska- tylko wyprobowana- jesli chcesz moge wkleic photo, mam tez nowiutka pianke do mycia twarzy happyderm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
|
Cytat:
nekro@tlen.pl Cytat:
![]() ![]() nic nie znalazłam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
hej interesują mnie kuleczki i te dwie rzeczy co zakreśliłam na fotce: co to jest dokładnie? błyszczyk i tusz??
Zajrzyj do mnie na oba wątki ![]() I czekam na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
więc cień Miss Sporty, odlewka dermacolu i ta kredka z Avonu (ale jest napewno fajna i jakie zużycie? a możesz zrobić zdjęcie z bliska?) - a ty te dwie odżywki czy coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania Owoc granatu i jojoba - Odżywka zawiera kompleks BioSeed - wyciągi roślinne o właściwościach odżywczych, kojących i ochronnych.
Odżywki się nie spłukuje. Spryskuje się nią wilgotne lub suche włosy. Co codziennego stosowania. 2. Advance Technikues Balancing B2 Complex; Overnight Treatment, for all hair types- tyle po angielsku, a z tyłu jest po rusku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hej [pisałaś u mnie
![]() ![]() ![]() [quote=virtual_reality;284 2060] -kuleczki białe Vollare -korektor Maybeline EverFresh (KWC) medium-maxniety dla spr koloru -cień w kremie avon fiolet- ok30-40% -cień sypki Vollare jasny błyszczący brąz -maść na trądzik, robiona na zamowienie w aptece, jest jej dosc sporo, nie znam składu ale warto spróbować, mnie pomogła jak wszystko inne zawiodło, juz sie wyleczyłam wiec oddaje jaki kolor ma maść??? -1x rexona aloe vera używana (mozna odciąć/umyć sztyft) [quote=virtual_reality;284 2060]
![]() |
#20 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Scarlet23; oddam chetnie wszystko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Skoro oddasz wszystko to fajnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hej u ciebie zainteresowały mnie
-MF creme puff 05 - dla mnie za ciemny, pare razy maźnięty (z wymianki, nie jestem pewna czy ma oryginalną gąbeczke) * kuleczki brązowe Vollare odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.