|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Porada o ciuchy - prezent
Witam.
Moja luba ostatnimi czasy troszkę smętna chodzi, więc chciałbym poprawić jej humorek jakimś upominkiem. Jako że, jak chyba każda dziewczyna, najbardziej lubi kupować ciuszki, chciałbym iść tym tropem ponieważ wiem, że to napewno sprawi jej dużą radość. Niestety, jestem tylko mężczyzną, tak więc na ciuchach i ich doborze nie znam się prawie wcale, tym bardziej jeśli mowa o rzeczach damskich. Mniej więcej wiem, co chciałbym jej kupić, jednak mimo to chcę się Was, drogie dziewczyny, poradzić czy to aby napewno dobry pomysł? Moja dziewczyna ubiera się na codzień raczej spokojnie. Przeważają dżinsy, buty z futerkiem/adidasy (zależy czy zima czy lato) oraz bluzy - ogólnie raczej na sportowo. Ostatnimi czasy jednak coraz częściej porusza ona temat ciuchów nieco bardziej 'seksownych' i takich 'innych' niż te codzienne, a z racji tego, że ma takich niewiele, oraz że, co tu ukrywać, podoba mi sie to również, chciałbym coś tego rodzaju dla niej zakupić. Powiedzcie mi, czy wg. Was, dobrze rozumuje, i czy myślicie, że taki prezent sprawiłby jej radość? Nie byłaby to napewno rzecz którą ubierała by codziennie (chociaż kto wie), co można uznać za minus, jednak gdy pomyślę o tym, że wręczyłbym jej kolejną pare jeansów (które dla mnie są prawie identyczne) lub kolejną bluzę, dochodzę do wniosku, że byłoby to mało zaskakujące, przez co może nie tak atrakcyjne... Poniżej wklejam linki do kilku zdjęć mojej lubej, abyście mogły mi doradzić co ewentualnie warto kupić. Spodziewam się, że część z Was napisze, że skoro mało ma takich rzeczy, zakup np. spódniczki byłby bez sensu, ponieważ nie miałaby jej do czego nosić, jednak ja wychodzę z założenia, że "jak szaleć to szaleć" - będzie coś ciekawego, to i inne ciuchy się dobierze i będzie to prezent "kilku składnikowy" .Zdjęcia: http://www.fotografia.bydgoszcz.pl/i...(20060918).jpg http://www.fotografia.bydgoszcz.pl/i...e/crw_3597.jpg http://www.fotografia.bydgoszcz.pl/i...e/crw_3591.jpg http://img523.imageshack.us/img523/6087/crw4524rs7.jpg Jak widać, dziewczyna jest wysoka, i ma bardzo długie (i moim skromnym zdaniem, którego ona nie podziela) bardzo piękne nogi, dlatego też przede wszystkim myślę o jakiejś może ładnej spódniczce bądź sukience... No nie wiem, doradźcie co z takich rzeczy bardziej 'seksownych' pasowałoby do Niej - zarówno kolorystycznie (niektóre kolory wyszczuplają, inne pogrubiają itd.) jak i wg. fasonu. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Kamil Wolski. Ps. Zdjęcia przykładowych ciuszków mile widziane - wszak facet wzrokowcem jest .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Porada o ciuchy - prezent
hmmm trudno coś doradzić..ja np od dłuzszego czasu szaleję za tą bluzeczką..
http://www.allegro.pl/item152771232_...onkowa_rs.html A moze jakaś fajna bielizna? http://www.allegro.pl/item154842457_...rty_r_s_m.html <w komplecie >
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Widac ze dziewczyna naprawde mlodziutka,wiec raczej cos z mlodziezowego stylu. Mysle ze sukienka, spodniczka to dobry pomysl, ale zmiana stylu czy jej proba to zawsze jakies ryzyko
jesli koniecznie chcesz sukienke lub spodnice, to mysle ze dla niej bardziej prkatyczna bylaby spodniczka. Jesli znasz rozmiar spodni to z rozmiarem spodnicy nie bedzie problemu. Odwiedz jakies mlodziezowe sklepy, moze jakas kopertowa mini, albo nawet zawsze modna jeansowa. Widac ze profesjonalne zdjecia
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie Twoja dziewczyna ma ładne nogi
Ja bym wybrała sukienkę. Może faktycznie mniej praktyczna niż spódnica, ale w tym cały urok A do tego np. jakąś delikatną biżuterię albo ładną bieliznę... ?I jeszcze jedno. Może Twoja dziewczyna ucieszyłaby się, gdybyś ją zaprosił na zakupy i ona sama wybrałaby sobie jakiś ciuch (oczywiście na Twój koszt )? Fakt, niespodzianki nie będzie, ale i tak taka inicjatywa sprawi jej radość, a przynajmniej będziesz miał pewność, że rozmiar ok i że ciuch naprawdę jej się spodoba.EDIT: Przyszło mi do główki, że fajnym prezentem byłaby sukienka + zaproszenie na jakąś karnawałową imprezę, tak żeby mogła ją zaraz założyć... Pozdrawiam
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
a jak to ja bym była twoją dziewczyną to chyba bym cię patelnią zdzieliła. Jesteś pewny że chciałaby żeby na publicznym forum ludzie oglądali jej dośc niektóre śmiałe fotki. Smiałe w sensie odsłaniające np dużą częśc nóżęk.
Zamysł śliczny, ale upewnij się że dziewczyna nie ma nic przeciwko. |
|
|
|
|
#6 | |||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
. Musi być niespodzianka, a poza tym ostatnio średnio ma czas. Co do rozmiarów to znam wszystkie .Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostawiam link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165894 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie wydaje że widziałam juz te zdjecia gdzieś tu na wizażu...metamorfozy??
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, że ona tu pisze, jednak wiem, że do tego tematu nie trafi. Spodziewałem się tego postu hehe
. Mam poprostu pewność, że ona tu nie trafi.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Side o tym samym pomyślałam. Czyżby reklama? ![]() Może jakaś wyczulona jestem.. ale ![]() Właśnie Twoja dziewczyna przegląda ten wątek - jakoś trafiła
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Trafila bo powiedzialem - bo i tak temat sie popsul i zadnych rad wiecej nie dostane, bo wszyscy beda sie dopatrywac reklamy :/ Bezsensu...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
niektórzy myślą że na wizażu to takie głupie baby siedzą
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Hm czyli wciaz widze ze uwazasz ze zrobilem to dla reklamy? A niby po co? Hehe - czy to portal z modelkami zeby sie reklamowac? Nie wydaje mi sie.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To źle Ci się wydaje A poza tym.. tak różniaste rzeczy tu ludzie reklamują , że aż podziw bierze Czy u Was też godzina na Wizażu goni to przodu? ![]() Jest 13:09 a na Wizażu 14:09 ? Czy jakoś tak?
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
To która jest teraz godzina?
![]() U mnie biegnie godzinę do przodu
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
I z niespodzianki nici
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś mnie to zniesmaczyło
Post wygląda na przemyślany w każdym calu Ciekawe co reklamujemy? Panią? Fotografa? Niby pani nie nosi sexownych ciuszków, a na zdęciu dość śmiała poza
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno reklama fotografa, młodziutki chłopiec, wszędzie trzeba się wcisnąć
|
|
|
|
|
#21 | |||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Temat proponuję zamknąć, bo i tak nic więcej się od was nie dowiem. Widzę, że nie mogą tu swobodnie funkcjonować dwie osoby które coś ze sobą łączy, bo szanowne KOBIETY odrazu muszą doszukać się w tym jakiegoś spisku albo reklamy... G Ł U P O T A !
A co do reklamy - jestem wystarczająco rozreklamowany, pracy mi nie brakuje. No ale widzę że na tym forum panuje jakaś dziwna mania antyreklamowa - w stopce miałem link do swojej strony (tak jak na każdym forum) i co? Odrazu PM od admina - brawo!
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałeś, że dziewczyna lubi sportowy styl - po czym zalączyłeś fotki, z których wynika zupełnie co innego. Zatem nie dziw się reakcji dziewczyn. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
śmieszna sytuacja.....
jak już miałaby być niespodzianka z ciuszkami to lepiej iść do sklepu młodzieżowego i zagadać ekspedientke.. ona ci doradzi zdaj się na wyczucie...skoro tu ci nie wyszło i pewnie już nie wyjdzie jeśli chcesz wiedzieć to twója wiadomość była za długa i pisana jak od linijki ...forum to spontan a foty bardziej prezentowały dziewczyne niż odnosiły się do tematu..dlatego to podejrzane a jeśli to foty pozowane to czemu nie dałeś jakiś "naturalnych"
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Po przeczytaniu drugiego watku rzeczywiscie wyglada to dosc dziwnie :/ nieprzypadkowe te zdjecia. Ech a juz myslalam ze sie trafil kreatywny facet
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Dlaczego nie wrzuciłem naturalnych zdjęć? Hmm... z tego powodu, że kiedy już biore sprzęt i robie mojej dziewczynie zdjęcia, to nie robie ich przy herbacie, tylko jak już, umawiamy się na zdjęcia w konkretnym stroju/miejscu.
Co do spontanu - owszem. Jestem użytkownikiem wielu for internetowych, jednak wiem, że kiedy pisze jakiś długi, konkretny post, to muszę go nieco usystematyzować, żeby potencjalni czytający, mieli szanse go zrozumieć, bo 3 zdaniowe wypowiedzi nawet jak chaotyczne, da się zrozumieć - co jak tych zdań jest 50 ? Primavera - rozumiem - niedomówienia. Owszem, mogłem zaznaczyć, ale nie musiałem (zdjęcia są w moim folio więć napewno nie byłyby to zdjęcia prywatne) - jednak dziewczyny również mogły zapytać, a nie odrazu oskarżać i nie dawać sobie wytłumaczyć, prawda? Skoro pisałem że dziewczyna lubi sportowy styl, to tak jest, no ale rozumiem, że mogłyście po zdjęciach zostać wprowadzone w błąd. Przy okazji, mogłaby mi któraś z Was wyjaśnić dlaczego uznaliście to za reklamę? I czyją reklamę - moją czy dziewczyny? Bo ja za cholere tego pojąć nie mogę - tego toku rozumowania, tym bardziej że jest na tym forum konkretny dział, gdzie można zamieszczać wszelkie ogłoszenia... Wiec nie rozumiem, dlaczego i po co podejżenie, że ten temat to reklama?! |
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
reklamy i wszelakie ogłoszenia jak sam powiedziałeś zamieszcza się w innym dziale... możesz zapewne przyznać mi racje... że w dzisiejszych czasach ta zasada jest mało produktywna i dlatego też łamana jest nagminnie..
ja nie lubie takich zagrywek... bo to nie po dawke reklam wchodze na forum. co do Twojego pytania co było reklamowane?? ja odebrałam to wszystko jako.. (głównie) lansowane -reklamowane- zachwalene TW dziewczyny |
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Hm zachwalać nie miałem zamiaru. Dziewczyna naprawdę chciała jakiejś metamorfozy (dlatego pojawiła się w tamtym dziale) bo naprawdę nie czuje się tak, jak skomentowano ją - chciała porady, więc napisała.
Być może, że jest to łamane. Jednak ja reklamuję się tam gdzie wolno, tym bardziej, że osobiście zajmuję się raczej fotografią motoryzacyjna więc... zrozumiałe że nie reklamowałbym się tutaj (i mam nadzieję że to zdanie nie zostanie odebrane jako reklama). Co do prezentu - chciałem jakiś zrobić i nadal chcę - więc postanowiłem się poradzić Was - doświadczonych osób. Wiem, że mogłem zapytać ekspedientkę - jednak ona byłaby jedna, a tutaj Was jest więcej, więc byłoby więcej opinii, rad, itd. |
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
powodzenia ale raczej kiepskie masz szanse na współprace w tym dziale...to moja opinia.. mogę rzecz jasna się mylić.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Jej ale sledztwo z powodu paru fot
O jaka reklame wam chodzi? Same sie gubicie w domyslach. Pomysl radzenia sie ekspedientki zupelnie nietrafiony, marna szansa, ze wybierze cos ladnego. Skoro i tak z niespodzianki nici, to po prostu zabierz dziewczyne na zakupy i wybierzcie razem cos ladnego.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

.
.

a jeśli to foty pozowane to czemu nie dałeś jakiś "naturalnych"