|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zamienie limitowanke YSL na delikatny brazer z wyzszej polki!
Przy okazji, zamienie rowniez:
Elisabeth Arden Green Tea
Eau Perfumee Vaporisateur 100 ml Nowy, niepsikniety, w ofoliowanym kartoniku - nietrafiony prezent Cena w perfumerii to ok 100 zl "Elizabeth Arden królowa kosmetyki, twórczyni słynnych salonów piękności i wyjątkowych perfum. W ciągu swojej wieloletniej działalności wypuściła na rynek ponad pięćdziesiąt zapachów, wśród nich Arden Green. Świeży zapach, orzeźwiający ciało i umysł poprawia samopoczucie i dodaje energii.To moc zielonej herbaty, która już w starożytności była uważana za cudowną roślinę" Skład: Linia głowy - kminek, rabarbar, jiskřivé cytryna, pomarańcz, bergamotka Linia serca - zielona herbata, jaśmin, mięta, koper, seler Linia podstawy - mech dębu, piżmo, biała ambra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może u mnie coś ? mam puder brązujący nowy Isadora, ale może znajdziesz coś jeszcze ?
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja jestem bardzo chętna - mam clinique, i coś bym dodała za ysl-zajżyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3741411
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
malpeczko a czy moglabys jakos bardziej przyblizyc mi ten brazer? jaki to numer koloru? Moze dysponujesz zdjeciem? Podobaja mi sie tez inne rzeczy z Twojego kramu...
Kingo, niestety, testerki mnie nie interesuja, a i firme Clinique nie darze zbytnim zaufaniem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
a może coś innego?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3741411 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://delinda.webblogg.se/sparaslsa.html dość ciemny moim zdaniem, z roświetlającymi drobinkami. Zawiera odżywczą wit. E oraz filtr SPF 8. Nieperfumowany. Niestety nie widzę żadnego numeru, jeśli chcesz to zrobię zdjęcie jutro w dziennym świetle i wkleję ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
dobry wieczor
![]() mam baze brazujaca YSL- TEINT PARFAIT- tester 15 ml- pochodzi z wymiany wizazowej. zostalo ok. 70%. bardzo wydajna. mozesz uzywac pod podklad ale tez na podklad. bardzo lubie te bazy- szczegolnie fioletowa, ale odkad odkrylam gerlenowski puder brazujacy, zapomnialam o bazie. tutaj mam inne kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176211 pozdrawiam ![]() al |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ivvonko
![]() mam delikatny brązer Nuxe, zaledwie parę razy maźnięty. Nadaje się do nawet do jasnych karnacji. I ma bardzo dobre opinie na KWC ![]() Byłabym wstępnie zainteresowana paletką, o ile sprawdza się ona dobrze jako zestaw cieni (różu nie szukam) ![]() Na dokładkę mogłabym zaproponować coś z mojego aktualnego wątku, ewentaulnie jeszcze parę drobiazgów mam "zachomikowane" ![]() PS. Nad brązerem Nuxe zastanawia się aktualnie również biała_małpeczka. Decyzja w sprawie ewentualnej wymiany zapadnie do środy (aktualnie jesteśmy obydwie na etapie testowania kosmetyków, które są brane pod uwagę jako ewentualne zamienniki). Moje potencjalne zainteresowanie Twoją paletką (na wypadek, gdyby do mojej wymiany z małpeczką miało nie dojść) zgłaszam już dzisiaj: w obawie, że paletka „szybko zejdzie” (śliczna jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana.
Moge oddac Lanvin Arpege ok.20 ml kartonik + spodek Sephory (swietne recenzje na KWC, nie ma tych glamourowatych drobin, ktore zwykle maja brazery, daje subtelny efekt) ogromniasty 30 gr. nr 01, zuzycie to najwyzej 15-20%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
mam dosyć jasny, jak na brązujący, puder Clarins. Była kilka lat temu seria Pallette Impresionists (mogłam zrobic błąd w nazwie, ale kto pamięta tę serię, bedzie wiedział, o co chodzi), mam odcień nr 1, dający taki wypoczęty, zdrowy wygład, nie nie za mocno przyciemniający. Na ten kolor składa się kilka odcieni beżu, minimalnie były wtopione plamki połyskujące, ale prawie ich nie było widać na twarzy. Z początkowej zawartości 17 gramów została, jak na moje oko, więcej niż połowa. Mam też puder brązujący z The Body Shop, kuleczki, początkowo były 23 gramy, zostało około połowy (mam możliwość ich zważenia u kolegów chemików w laboratorium, żeby była jasna sytuacja). pozdrawiam, Ela
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.