zawsze niewidzialna?! :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-30, 16:32   #1
SamotnoscMnieDoluje
Raczkowanie

zawsze niewidzialna?! :(

...

Edytowane przez SamotnoscMnieDoluje
Czas edycji: 2010-08-30 o 19:42
SamotnoscMnieDoluje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 17:18   #2
aaliyah
Zakorzenienie

Dot.: zawsze niewidzialna?! :(

Ja mysle, ze Piotrek nie powinien w twojej obecnosci na glos zachwycac sie innymi dziewczynami. I nie oznacza to wcale, ze zadna inna nie moze mu sie podobac, ale nie powinien tak ostentacyjnie oznajmiac przy tobie, ze twoja przyjaciolka mu sie podoba. Dojrzaly facet nigdy tak sie ni zachowuje. W koncu ciebie zaprosil na studniowke, czyz nie?

Moze nie dawaj mu az tak odczuc ze bardzo ci sie podoba. Badz dla niego mila, ale niech nie mysli, ze jest jedynym facetem ktory ci sie podoba. Ale nie staraj sie byc tak doslowna jak on. Nie musisz sie posuwac do prawienia komplementow innym facetom... Po prostu nie unikaj towarzystwa innych kolegow. Niech bedzie troszeczke zazdrosny, zmobilizuje go to do walki o twoje wzgledy.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 17:20   #3
blueania
Zakorzenienie

ten chlpak to jakis dzieciak....zaprosil Ciebie i w Twojej obecnosci gada o innej....
blueania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 17:25   #4
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

a ja myślę że jestem niebiosom wdzięczna za to że urodziłąm się kilka dosłownie lat wcześniej, bo to jak zachowują się ci chłopcy jest żałosne. Nie przejmuj się. Oni tak pokazują że są męscy. Większość z nich chwali się ile panienek zaliczyła, a jeszcze nie dotknęli biustu żadnej Kopnij go w tyłek i tyle jeśli zrobi ci jakieą ała. A Aśka i tak ma go gdzieś, więc tymbardziej utrzyjcie draniowi nosa razem
Stary 2007-01-30, 17:28   #5
nri
Zadomowienie

moze swym kretynskim zachowaniem chce wzbudzic w tobie zazdrosc i zainteresowanie? ja bym zagrala w jego gierki i gdy znow powie, ze jest swietna, zaproponowalabym, ze go z nia zapoznam; jesli sie zgodzi bedzie to oznaczalo, ze chcial sie przez ciebie zblizyc do twojej przyjaciolki; a jesli nie to po prostu chcial zwrocic na siebie uwage
Stary 2007-01-30, 17:59   #6
gosiap82
Raczkowanie

A ja sie zastanawiam czy to nie jest tak, ze on Ciebie wykorzystuje, zeby zblizyc sie do Aski . W koncu wy sie z nia przyjaznicie, a on wyraznie zaznacza, ze ona mu sie podoba, wiec....nie wiem.
A co do rozmowy na samej studniowce to tez nie jest chyba najlepszy pomysl, bo moze to wszystkim popsuc zabawe i humory, a szkoda miec w tym dniu takie wrazenia. Wiadomo, ze po alkoholu faceci w tym wieku czuja sie odwazniejsi i dopiero im sie zbiera na dziwne zachowania....
Pozdrawiam cieplutko

gosiap82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 18:30   #7
SamotnoscMnieDoluje
Raczkowanie

...

Edytowane przez SamotnoscMnieDoluje
Czas edycji: 2010-08-30 o 19:42
SamotnoscMnieDoluje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 18:34   #8
Izuńka83
Raczkowanie

Kurna.... Dziewczyny szaleju się najdałyście? On tylko dwa razy powiedział, że ma fajną koleżankę. I co z tego?
Umówił się z Tobą więc tym się ciesz. Oczywiście bądź uważna, ale nie popadaj w psychozę, życie zbyt krótko trwa. A w tym wieku to trzeba się bawić a nie marrtwić takimi bzdetami. I nie psuj tego narazie, bo nie masz powodów. A koleżanką, to tak na stówę nie ufaj, bo wiem coś na temat lojalności dizewczyn.....
Żeby, Cie uspokoic, to ja do mojego Misiaka, powiedziałam, że z jego kolegów najbardziej podoba mi się .... No i powtarzałam mu to jeszcze kilka razy. Ale, pozniej mu mowilam, ze mimo to, nigdy bym z jego kolega nie byla (nawet gdybym z Misiem nie chodziła), bo..... Pozdrawiam
Izuńka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 18:37   #9
Izuńka83
Raczkowanie

Pozostań sobą, ale nie bądź powiem brzydko łatwa, tzn.pozwól się zdobywać. Aha, zabawy po tytułem "niech zazdrości" mogą się źle skończyć.
Izuńka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 18:38   #10
Asia31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuńka83 Pokaż wiadomość
Pozostań sobą, ale nie bądź powiem brzydko łatwa, tzn.pozwól się zdobywać. Aha, zabawy po tytułem "niech zazdrości" mogą się źle skończyć.
dokladnie

MILEGO DNIA
Asia31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 18:54   #11
gosiap82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SamotnoscMnieDoluje Pokaż wiadomość
ehh... sama nie wiem... o Aśce zaczął dopiero dzisiaj mi mówić.. a było tyle okazji... a zresztą oni sie wcale nie znają... Widuje on Aśke rzadko na przerwach gdyż ona nie lubi łazić po szkole... tylko ja z innymi dziewczynami łarze... i gdy go spotykam to wtedy albo gadamy albo mówimy sobie cześć...;(
na 100dniówce tez nie chce z nim poruszać tego tematu....
jak wzbudzić w nim lekką nutkę zazdrości?? zacząć na jego oczach gadać i śmiać się z innymi chłopakami?? nie wiem...
No to juz troche zmienia postac rzeczy Ja mialam na mysli co widzialam dwukrotnie za czasow mojej szkoly i studniowek. 2 dziewczyny kumplowaly sie z jednym facetem, jednej on sie podobal, drugiej nie, chlopak zaprosil ta ktorej sie podobal aby zblizyc sie do tej niedostepnej i pozniej wychodzily szopki
A tak jak u Ciebie, to mysle,ze jest OK i wszystko w granicach normy. Moze nie ma chlopak doswiadczenia w obyciu z kobitkami i nie zdaje sobie sprawy,ze byl to maly nietakt z jego strony . Nauczy sie jeszcze .
Z zazdroscia to tez bym mimo wszystko nie ryzykowalo, bo to sie moze zle skonczyc-tak jak dziewczyny pisaly.
Wiec sie nie przejmuj, badz soba i nie doluj tylko czekaj na rozwoj sytuacji! Napewno bedzie dobrze i nie ma sobie czym glowy zawracac!!!

gosiap82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 18:54   #12
nesiulkaa
Raczkowanie

Hmmm...Nie masz stuprocentowej pewnosci,ze On wie,ze czujesz do Niego mietke...Po co wiec sie zaraz martwic,ze powiedzial o Twojej psiapsiolce " fajna laska"!Naprawde nie ma czym! Plec meska tak po prostu juz ma!Sa wzrokowcami,wiec to normlane,ze reaguja na to co jest ladne i mile dla oka tak nawiasem-z Ciebie to dopiero musi byc niezla sztuka!W koncu to Ciebie zaprosil na studniowke! hmm...porozmawaj z Nim na temat jego upodoban, w sensie "ideal kobiety" tak po kumpelsku rzuc np.jejciu,ale mi sie podoba "..." (tu wkleisz imie jakiegos aktora,badz chlopca,ktory wydaje Ci sie dosc milutki z wygladu) wtedy zapytasz sie jakie On preferuje dziolchy i rozmowa sie potoczy... bedziesz cos nie cos wiedziala taka moja rada! i gloowka do gory Kochana! aaa i zrob sie na bostwo na 100,zeby mu szczena opadla, o taak---> Buzinki;*

RoCk AnD RoLL\
m/(OO)\m/

nesiulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-30, 22:24   #13
nice6irl
Zakorzenienie

A moze to on chce w tobie wzbudzic zazdrosc? Roznie to jest z facetami. Poobserwuj jego zachowanie na studniowce i poza nia. Pogadaj, czegos sie dowiesz
Stary 2007-01-30, 22:28   #14
niv_
Zakorzenienie

Może to zabrzmi okrutnie, ale olać faceta, jego zachoweanie i tyle.

Z Twoich postow wynika, że jest on zainteresowany Twoją koleżanką, róznie jeszcze może być, ale lepiej spróbuj go sobie wybić z głowy.

Jeżeli podoba mu się Twoja koleżanka to wzbudzanie zazdrości nic nie da.

Utrzymuj najwyżej stosunki kolezanskie, zobaczysz jak sie sytuacja bedzie rozwiajć. Nic na siłę.
Stary 2007-01-30, 22:47   #15
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niv_ Pokaż wiadomość
Może to zabrzmi okrutnie, ale olać faceta, jego zachoweanie i tyle.

Z Twoich postow wynika, że jest on zainteresowany Twoją koleżanką, róznie jeszcze może być, ale lepiej spróbuj go sobie wybić z głowy.

Jeżeli podoba mu się Twoja koleżanka to wzbudzanie zazdrości nic nie da.

Utrzymuj najwyżej stosunki kolezanskie, zobaczysz jak sie sytuacja bedzie rozwiajć. Nic na siłę.
Przeciez nie mozna sie tak latwo poddawac. Chyba bez sensu jest rezygnowac bez wiekszego powodu. Faceci sa dziwni. Moze on jeszcze nawet nie zauwazyl SamotnoscMnieDoluje, tzn. jej dobrych cech, piekna, charakteru itp. Czasami takie rzeczy zauwaza sie na samym koncu. Dlatego moim zdaniem najpierw trzeba poprobowac zakrecic sie kolo faceta, a jak to nie przyniesie efektow to dopiero wtedy mozna zrezygnowac powodzenia
Stary 2007-01-31, 10:24   #16
niv_
Zakorzenienie

Wychodzę z bardzo prostego załażonie, nic na siłę.

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby SamotnoscMnieDoluje dalej się z nim kolegowała, ale jestem przeciwna wzbudzaniu zazdrosci, to dziecinada.

Jeżeli facet nie dostrzega jaka z SamotnoscMnieDoluje, fajna dziewczyna, traktuje ja jako tylko i wyłacznie kolezanką to może lepiej dac sobie z nim spokoj.

Aczkolwiek " piłka jest jeszcze w grze" i wszystko może sie zdarzyć, ale postawiłabym raczej na naturalne zachowanie.
Stary 2007-01-31, 14:54   #17
nice6irl
Zakorzenienie

Sugeruje sie tu wlasnymi przezyciami i gdzies roku temu podobal mi sie pewien chlopak. Nie znalismy sie jeszcze za dobrze, bo to byl od mojej kumpeli znajomy ze szkoly. Pare imprez, wspolnych wypadow grupa do knajpy na piwo, wiadomo... Byla nas zawsze duza grupka, ok.8 osob. Nie bylo tam miejsca na jakies milosne ekscesy. W koncu wszyscy wymienlismy sie nr gg i zaczelam z nim normalnie rozmawiac. Moja kolezanka go wprost ubostwiala. Gdy sobie wypila rzucala mu sie na szyje, siadala na kolanach, kiedys nawet pocalowala. Wszystkim sie wydawalo, ze cos z tego bedzie. Ale on byl na nia bardzo zobojetnialy. Za to ja z nim rozmawialam, rozmawialam, pozniej sie spotkalismy pare razy sami, okazalo sie, ze zna mojego kuzyna. A potem samo sie stalo i bylismy para przez jakis czas . Nie zachowywalam sie tak ostentacyjnie jak moja kolezanka, ale to wlasnie na mnie zwrocil uwage. Zycze, by i w twoim wypadku stalo sie tak samo.
Stary 2007-01-31, 14:59   #18
*Claire*
Wtajemniczenie

Jakiś kompletnie bezmyślny chłopak.Mi w życiu nie przyszło by do głowy żeby przy kimś dla mnie ważnym wychwalać kogoś innego;] Wiesz co ,tak ci szczerze powiem,jeśli cos w jego obsłudze jest niejasne,wymień go na lepszy model

*Claire* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-03, 19:08   #19
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka

Nie myślałaś może, że on robi to specjalnie? Może przez Twoją stronę chce być bliżej tej Aśki? W końcu to Twoja przyjaciółka, więc ten Piotrek doskonale wie, że jesteście ze sobą blisko i wiele o sobie wiecie...

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości