|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
refleksje :)
Chialam Wam powiedziec ze dzien slubu byl oczywiscie najpiekniejszym dniem ,stres byl przeogromny.. Tak jak zaplanowalam tak wszystko bylo. Gosie zadwoleni, orkiestra super, jedzenie wysmienite. Mnie jednak meczy co innego ,chociaz nie powinno, ale mam taki charakter ze wszystkim sie zadreczam. Czy Wy pilyscie na swoim weselu?? Ja wypilam pare kieliszkow, a zjadlam tylko obiad. Wszystko bylo super bawilam sie do konca, ale jak wsiadlam do auta w drodze do domu to nerwy i stres mi puscil i zaczelo mi sie krecic w glowie. jak juz dotarlismy do domu to zaczelam wymiotowac bo bylo mi niedobrze . Teraz zaczely ogarniac mnie wyrzuty sumienia ze gdybym nie wypila wodki to...a od wesela minelo 5 miesiecy. Bozee czy ktoras z was tez jest taka panikara jak ja i zadrecza sie glupotami?? Nic nie zrobilam a sie zadreczam. Moze ktos mnie pocieszy bo maz juz nie moze sluchac tego co wygaduje Pozdrawiam wszystkich. Gosia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: refleksje :)
ale o co chodzi? masz wyrzuty sumienia ze pilas na wlasnym weselu??
ja po polnocy juz mam zamiar pic z TZem bez skrepowania tak jak na kazdej imprezie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hehe no to mnie podbudowalas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja również zamierzam pić a przy tym dużo jesć (żeby tylko sukienka o wytrzymała) i wydaje mi się że Twoje wyrzut są troszkę na wyrost
![]() Reasumując wyzbyłabym się wyrzutów sumienia ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
macie radzje dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Piłam. Z jedzeniem było gorzej bo jakoś przełknąć nic nie mogłam. W każdym razie bawiłam się superaśnie. Nie jestem zbyt dobrym tancerzem (w parze), i bałam sie "wujków" na własnym weselu poradziłam sobie wyśmienicie. Myślę, że gdybym nie wypiła byłabym strasznie zestresowana i po co? Oczywiście nie mówię tu o obchliwaniu się, ale o zwykłym wypiciu kilku kieliszków. Alkohol przecież jest dla ludzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
No ja tez gdyby nie wypila to bym sie tak dobrze nie bawila, gdyz jak tancze to jestem jak drewniany kolek a po kilku glebszych rozluzniam sie i wszystko wychodzilo mi super.Pod koniec imprezy troche zakrecilo mi sie w glowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hehe tez prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja wypiłam tylko szampana na powitanie i kilka drinków, w ogóle nia miałam ochoty na alkohol, ani czasu żeby go łyknąć, bo ciągle wywijałam na parkiecie. Z rodziną i znajomymi wznosiłam toast sokami, problemy wzdęciowe się odezwały.
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
heh, ja też nieco wypiłam na swoim weselu, a pod koniec imprezy zrzuciłam ze stóp moje drogie buty i skakałam jak szalona na boso, nawet poszłam na nocny spacer
![]() ![]() więc moja droga, za dużo od siebie wymagasz, jesteśmy przeciez tylko kruchymi ludźmi, pełnymi wad i zalet, zapamiętaj swoje wesele jako bajkę, a "żyganko" jako efekt wielotygodniowego stesu - uwolnienie się od toksyn - oswobodzenie swojej napiętej duszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
No ja juz przed oczepinami skakalam na boska gdyz mi zabrali buciki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam jeść (i pić czasami też
![]() Sama siebie nie poznawłam! Zjadłam dosłownie kawałeczek mięska, kieliszek wina i tyle do samego rana! Stres chyba zrobił swoje, choć bawiłam się świetnie !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
dziewczeta macie racje. teraz juz sie tylko ciesze. mam to do siebie ze lubie sobie cos wkrecac i potem sie zadreczam a pozniej wszystko mija.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.