|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
The Body Shop, Dior, Estee Lauder, Escada, Yves Saint Laurent, La Roche-Posay i inne
Nieaktualne.
Wymienione: - Yves Saint Laurent Nu Sparkling EDT 10 ml 0.33 fl.oz. ubytek nieznaczny - użyte jeden raz - wymiana z opolanka - Estee Lauder Artist's Eye Pencil, kolor 01 Softsmudge Black, kredka do oczu, nowa - wymiana z opolanka - Musk by Alyssa Ashley EDT Natural Spray 50 ml ubytek nieznaczny - użyte kilka razy - wymienię tylko na inne perfumy - wymiana z groszek75 - Diesel Plus Plus mleczko pod prysznic, 250 ml, nowe - wymiana z groszek75 - Escada Sentiment, perfumowany balsam do ciała, 50 ml, nowy - wymiana z olik04 - The Body Shop Banana Body Butter, masło do ciała o zapachu bananów, z 200 ml zostało trochę więcej niż połowa - wymiana z -magdusia- - Yves Rocher Essentielle, lawendowy krem intensywnie odżywiający do stóp, 50 ml, nowy - wymiana z jagabrz - Yves Rocher Essentielle, lawendowy peeling do stóp z pumeksem, 50 ml, użyty raz - wymiana z jagabrz - The Body Shop Satsuma Shimmer Lip Balm, 10 ml, użyty 3-4 razy - wymiana z jagabrz - Garnier, Roll-on przeciw nagromadzonemu cellulitowi, ze 125 ml zostało ok.75-80% - wymiana z daigee - Anna Sui Love EDT 30 ml 1.0 fl.oz. - zostało ok. 85% - wymiana z daigee Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2007-03-11 o 22:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: The Body Shop, Dior, Estee Lauder, Escada, Yves Saint Laurent, La Roche-Posay i
Czy znajdziesz coś za:
- The Body Shop Golden Apple Body Butter, masło do ciała o zapachu zielonego jabłka, 200 ml, nowe - rozstanę się z nim bardzo niechętnie ![]() - Lanvin Eclat D'Arpege, perfumowany balsam do ciała, 100 ml, nowy - Dior Diorshow, tusz do rzęs, kolor czarny, 5 ml, nowy |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: The Body Shop, Dior, Estee Lauder, Escada, Yves Saint Laurent, La Roche-Posay i
- The Body Shop Satsuma Body Butter, masło do ciała o zapachu satsumy (jednej z odmian mandarynki), 200 ml, nowe
- The Body Shop Satsuma Bath & Shower Gel, żel po prysznic o zapachu satsumy, 250 ml, nowy - The Body Shop Banana Body Butter, masło do ciała o zapachu bananów, z 200 ml zostało trochę więcej niż połowę najbardziej mnei ta pierwsza pozycja interesuje
|
|
#4 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie?
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
mam miniaturki Aqua allegoria Pampelune, Lavende Velours, jeszcze jedna sprawdze i napisze wieczorem.Poziom zużycia różny, też napisze wieczorem.Posiadam inne zapachyn w miniaturkach np. Trouble,Ralph Lauren, Victoria Secret i moge przygotowac odlewki zapachow.
Interesuje mnie : Dior Diorshow, tusz do rzęs, kolor czarny, 5 ml, nowy - Estee Lauder Pure Color Long Lasting Lipstick, kolor 117 Rose Tea, szminka, użyta raz - wymienię tylko na coś super -jaki to odcien opisz
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Może znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
,może znajdziesz u mnie coś na wymianę za któryś z następujących kosmetyków: - La Roche-Posay Effaclar K, 2 tubki - Estee Lauder Artist's Eye Pencil, kredka do oczu, nowa - jaki kolor? ewentualnie również: - Yves Saint Laurent Nu EDT 50 ml 1.6 fl.oz ubytek nieznaczny - użyte dwa lub trzy razy - Yves Saint Laurent Nu Sparkling EDT 10 ml 0.33 fl.oz. ubytek nieznaczny |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
![]() interesuje mnie: - The Body Shop Banana Body Butter, masło do ciała o zapachu bananów, z 200 ml zostało trochę więcej niż połowę - The Body Shop Banana Body Lotion, balsam do ciała o zapachu bananów, 250 ml, nowy - The Body Shop Satsuma Body Butter, masło do ciała o zapachu satsumy (jednej z odmian mandarynki), 200 ml, nowe - Yves Rocher Les Plaisirs Nature, mleczko do ciała o zapachu gruszki, 50 ml, nowe ZAPRASZAM do mnie! Buziaki, Ewa |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
- The Body Shop Banana Body Lotion, balsam do ciała o zapachu bananów, 250 ml, nowy
- The Body Shop Satsuma Body Butter, masło do ciała o zapachu satsumy (jednej z odmian mandarynki), 200 ml, nowe - The Body Shop Satsuma Bath & Shower Gel, żel po prysznic o zapachu satsumy, 250 ml, nowy - Estee Lauder Pure Color Long Lasting Lipstick, kolor 117 Rose Tea, szminka, użyta raz - wymienię tylko na coś super. Znajdziesz coś u mnie ? Z rzeczy, których szukasz mam nowy olejek do kąpieli Farmony tutti frutti figi & daktyle, mogę się rozstać z masłem Farmony wanilia & pomarańcza (chociaż je uwieeeelbiam ), zostało więcej niż połowa ale muszę zerknąć,miniaturkę EL Beyond Paradise będę miała za parę dni, mogę zrobić odlewki AA mentafolia, foliflora i grosellina, reszta w wątku
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Mam masełko Farmona Pomarancza i wanilia, mam tez BC Donny Karan mogłabym odlać troszkę... Zastanawiam sie jeszcze co mi sie u Ciebie podoba.... Chyba Body Shop, bo lubie masełka.... Moze zaproponuj coś
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, znalazłam u Ciebie to:
- Kerastase Nutritive, odżywka do suchych włosów, z 200 ml zostało ok.20-25 The Body Shop Satsuma Body Butter, masło do ciała o zapachu satsumy (jednej z odmian mandarynki), 200 ml, nowe - The Body Shop Golden Apple Body Butter, masło do ciała o zapachu zielonego jabłka, 200 ml, nowe - rozstanę się z nim bardzo niechętnie Zajrzyj do mojego wątku, może znajdziesz coś na wymianę dla siebie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
burn-it-up, Hosenka*, iceflower, mamamichałka, bajkopisarka - niestety nic nie znalazłam
![]() neonka28 - miniaturki Aqua Allegoria interesowałyby mnie (ale zależy to od stopnia zużycia), natomiast nie interesują mnie inne miniatury, które wymieniłaś i odlewki. Kolor szminki chyba na tym zdjęciu widac najlepiej: http://www.perfumebay.com/5000102381.html, ale raczej nie wymienię tej szminki na miniaturki perfum - jeśli ewentualnie interesowałaby Cię wymiana miniaturki Aqua Allegoria za miniaturkę tuszu, to jestem otwarta na propozycje ![]() astronomiczna.ania - w tej chwili nic dla siebie w Twoim wątku nie widzę, ale pamiętam, że robisz dośc częste dokładki, a zazwyczaj w Twoich wątkach znajdowałam sporo ciekawych kosmetyków, wiec dodałam Twój wątek do subskrybowanych - jeśli coś znajdę to się odezwę ![]() biala_malpeczka - zapach olejku tutti frutti figi & daktyle mi się nie podoba, więc za niego dziękuję Masełko Farmony wanilia & pomarańcza z chęcią bym przygarnęła Interesowałaby mnie również połowa miniaturki Aqua Allegoria Flora Nerolia i próbki Givenchy Amarige Marriage 1 ml i Guerlain Insolence 1 ml. Poza tym będę śledziła dokładki w Twoim wątku Napisz co chciałabyś, by Ci wstępnie zarezerwowac za masełko Farmony, trzy odlewki AA, miniaturę AA i dwie próbki zapachów ![]() *madziak* - masełko Farmony najprawdopodobniej będę miała z wymiany z biala_malpeczka, odlewek perfum nie szukam, a poza tym w Twoim wątku nie widzę nic dla siebie ![]() Queen - u Ciebie podoba mi się DIOR DIORKISS 318 Praline. Co byś za niego chciała? |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mogę ci dodać w takim samym słoju peeling Farmony wanilia i pomarańcza, niewielkie zużycie, jeśli będziesz zainteresowana sprawdzę ile. EL Beyond Paradise to w buteleczce edp 4 ml, nie używane, będę miała jeszcze inne próbki i miniaturki bo zamówiłam, więc zaglądaj bo nie wszystkie są mi potrzebne i pewnie nie wszystkie przypadną mi do gustu, zrobię remanent i wpiszę ![]() Odlewki AA zrobię w atomizerkach Sephory nowych, one mają chyba 10 ml pojemności. Jedynię Foliflorę mogę oddać całą bo jest dla mnie za słodka, inne kofam Mnie z rzeczy, które wypisałam najbardziej interesują balsamy/masełka i szminka, mniej żel pod prysznic.
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Queen - W taki razie błyszczyk Diorkiss za masło TBS satsuma? Rezerwuję dla Ciebie to masło
biala_malpeczka - w taki razie wstępnie zarezerwuję dla Ciebie masło Golden Apple Body Butter, balsam Banana Body Lotion i szminkę EL (nie wiem czy zauważyłaś dopisek - jest to szminka pełnowymiarowa promocyjna). Czy zarezerwowac dla Ciebie również żel pod prysznic? Peeling Farmony również mnie interesuje |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żel pod prysznic w takim razie chętnie także przygarnę
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
mnie interesuje - Escada Sentiment, perfumowany balsam do ciała, 50 ml, nowy
na PW wysyłam co mam do zaoferowania
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
olik04 - interesowałby mnie błyszczyk Estee Lauder, Cool Pure Color Gloss (standardowe 6ml, kolor: cool lemon 805), kolor złotawy z drobinkami połyskującego złota, o zapachu lekko miodowym, nowy w kartoniku - rozumiem, że to oryginał niekupowany na Allegro? Proszę o podanie kodu tego błyszczyka
Czy chciałabyś wymienic go za balsam Escady?
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam na prezent wiec nie wiem gdzie zakupiony, ale bardzo watpie zeby byl zakupiony na allegro. Nie wiem czy dobry kod podam, ale napisze to co znalazlam :A14 (to na spodzie kartonika) a to zboku: MADE IN ITALY 93MA-05 z kodu kreskowego: 0 27131 34667 8 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Chodziło mi o ten kod na spodzie kartonika
Rezerwuję dla Ciebie balsam Escada Sentiment
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale wymianka miniaturek w kartonikach AA Lavende Velours którą wielbie i Pampelune na miniaturke Diora jest niemożliwa
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, moze cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek |
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
-magdusia- - podoba mi się u Ciebie tonik regulujący Hauschki, ale to chyba trochę za mało, by wymiana w ogóle się opłacała
![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a w kramiku nic więcej?
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
-magdusia- w wątku niestety nic więcej nie widzę dla siebie
A może masz np. jakieś próbki perfum? Albo może masz jeszcze coś Hauschki i mogłabyś zrobic próbki (chodzi o niewielkie próbki w sam raz do testowania)? No i napisz jakie masz te glinki ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.