|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problemy z ceraWitam Moim głównym problemem jest przetłuszczająca się cera. Potrzebuje porady co do kosmetyków, jakich używać. Nie potrafię też określić dobrze swojej cery tzn jak umyję wodą i mydłem to jest sucha napięta, a w ciągu dnia jest tłusta, świecąca. Ogólnie muszę używać mleczka i najlepiej zęby był do cery wrażliwej bo czasami występują podrażnienia, ale też mam problem z trądzikiem nie jest jego dużo, ale od czasu do czasu coś wyskakuje. Najbardziej drażni mnie te świecenie buzi, muszę w ciągu dnia kilka razy poprawiać makijaż, albo używać bibułek matujących. Podkłady i kremy matujące sprawiają, że jeszcze gorzej błyszczy sie buzia![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: problemy z cera
Nie to forum. Skorzystaj z wyszukiwarki.
![]() |
#3 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-06
|
witam poleciłabym Pani na problemy z cerą mydlo z glinką wulkanicznna ma wiele zastosowań pomaga przy problemach z cera. Jesli jest Pani zainteresowana wypróbowaniem proszę napisac semil.aromagroup@o2.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tez mam problem z cerą łatwo się przetłuszcza i występuje trądzik używałam kremów do suchej cery ale to nic nie daje maseczki różnego rodzaju też nie działają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.