![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię...
Nieaktualne
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-04-21 o 21:03 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię...
Próbki perfum(różne zużycia,wymienię tylko na inne próbki ,mniejszą pojemność jakiś perfum,lub odlewkę czegoś co zaproponujecie):
Próbki fabryczne: Dolce &Gabbana The One,z kartonikiem ale rozerwanym-3\4 fiolki z 2ml; Eternity Moment Calvin Klein z kartonikiem i atomizerkiem-większe pół z chyba 1,5ml bo nie pisze pojemności; Valentino edp 3\4 fiolki 2ml Tristano Onofri Totally You-męska Robione(przeważnie z Sefory,fiolki o pojemności 1,2ml chyba): Armanii Code-niecałe pół fiolki Mont Blanc Femme-troszkę więcej jak pół Miss Dior Cherie-połowa Truth Kleina- dwie,po około połowie Issey Miyake Leau e d'Dissey edt-cała Guerlain Tutti Kiwi-3\4 Delices de Cartier-większe pół Lancome Oui-3\4 fiolki Kenzo Lemon-większe pół 3 fiolki niepodpisane,nie wiem jakie(połowa,większa połowa,1\4) Szukam chociaż odrobinki (chętnie odkupię jeśli nic w zamian nie znajdziecie): Tender Touch Lalique En Passant -Federico Malle (Olivia Giacobetti) Guerlain Apres I'Ondee Stila Creme Boquet Rose Esentielle Tea Rose-Ava Luxe Perfum the Rosine En Joy Jean Pateou Violetta di Parma Acqua di Parma Penhalligons Violet(o zapachu fiołków) My Queen Alexander Mc Queen Verte Violette Aimez Moi Caron Soir de Paris Bourjois All About Eve JOOP Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dołożyłam jeszcze Juvit.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam, czy coś za takie pozłacane kolczyki (chyba) i wisiorek w kształcie kwiatka z granatowym oczkiem?
TWARZ: Nicea Visage – nawilżający krem koloryzujący (zużyłam 1/3) Ziaja Sopot – krem brązujący, relaksujący (użyty raz-nawet nie starłam kremu z wieczka J ) PERFUMY: Avon – Pur Blanca 50ml bez atomizera (użyłam raz, więc ubytek prawie żaden) Mam jeszcze podróbkę jakiegoś perfumu, ale nie pamiętam nazwy, Ciepły, uwodzący zapach. Intrygujący. (Zostało jakieś 20ml) MAKIJAŻ: Avon - czekoladowy błyszczyk do ust Passionate Pink (różowy - intensywność zależy od tego jak i ile się do nałoży) Joko – pojedynczy cień do powiek w kolorze bordowym (sprawdziłam tylko kolor) Inglot –cień do powiek Sprint Deep Perl (odcień 63) taki grafit (użyłam może 2 razy) DEPILACJA: Soraya – delikatny krem do depilacji nóg, rąk, pach, okolic bikini (2 sztuki po 25ml) GlaxoSmithKline – strep – krem do depilacji wrażliwych partii ciała (twarz, pachy, bikini) (użyte może raz z 75ml opakowania) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za effaclar?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście,może być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dołożyłam próbki perfum w poście 2.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Valentino edp
Armanii Code Mont Blanc Femme Guerlain Tutti Kiwi En Passant -Federico Malle (Olivia Giacobetti) Guerlain Apres I'Ondee Stila Creme Boquet Rose Esentielle Tea Rose-Ava Luxe Perfum the Rosine Violetta di Parma Acqua di Parma Penhalligons Violet(o zapachu fiołków) My Queen Alexander Mc Queen Verte Violette Aimez Moi Caron Soir de Paris Bourjois Thais te Puig Aubusson Coloreus E.Arden Spiceed Green Tea Interesuja mnie próbeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hop hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dołożyłam Pur Blankę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Summer White Avon edt,z pojemności 50 ml zostało tyle co na fotce;
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Chinka-przesyłka powędrowała do Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Może ktoś się skusi bo zamykam wątek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam tylko perfumy Naomi.Może coś jeszcze dobrałabyś ode mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.