|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam Theoremę Fendi za Organzę Indecence
NIEAKTUALNE
Witam, oddam: - Cabotine de Gres edt - zostało ok. 40 ml z 50 ml. - entuzjastyczne recenzje na KWC :http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10059 - Venise Yves Rocher - 50 ml, ubytek niewielki - reedycja kultowego zapachu, miłośniczkom Shalimara powinien się podobać. Piękny, orientalny, otulający zapach. - Cabaret de Gres - 50 ml z niedużym ubytkiem. - Eternity - CK - 15 ml z niewielkim ubytkiem - Neonatura Cocon - 15 ml z niewielkim ubytkiem - All about Eve Joop - świetne recenzje na KWC, z 75 ml zostało spokojnie ok. 35 ml - nie ma, poleciało do Olci - Theoremę Fendi 30 ml, ubytek: mniej niż 1/3. Kartonik - już nie ma - Baby Doll 30 ml. Nowa. Zafoliowana - już nie ma, leci do connie. Służę zdjęciami wszystkich flaszek, ale na maila (niestety, nie nauczyłam się jeszcze wklejania zdjęć na Wizażu . Jak sie dokształcę, niechybnie je zamieszczęSzukam chyba tylko trzech zapachów :- Organzy Indecence - Theorema Esprit d'Ete - Nature Millenaire YR Nie, nie tylko tych trzech . Śmiało kuście.
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2008-02-20 o 19:01 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Oddam Theoremę Fendi za Organzę Indecence
Kusi, kusi...
bo na mnie jest ze 8 razy trwalsza, ogólnie - ciężej dostępna, a ilość, którą mam, nie jest dla mnie nadmierna. A mam na zbyciu: - Desnudę 50 ml - Rodrigueza EdT (byłaby odlewka) - Musc Ravageur 10 ml (technicznie - jeszcze nie mam, leci do mnie flaszka, oczekiwana z umiarkowanym entuzjazmem) ![]() - Tumulte 20 ml odlewka. Pytam pro forma, gdyby Cię skusiła któraś z moich propozycji, będę szczerze zdziwiona.
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście, Desnuda nie dla mnie, Pączkowa Marmoladka Różana też nie, a Majtkozdziercy i Rodrigeza nie znam . A w ciemno nie wezmę. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie
Baby Doll 30 ml Zajrzyj do mnie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za Theosię i Baby doll?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Anasthazjo, niestety niczego dla siebie nie wyszukałam.
Lea, u Ciebie interesuje mnie The Parfum, ale nie znam zapachu. Za kilka dni dojdzie do mnie próbeczka, więc wtedy mogłybyśmy wrócić do tematu, dobrze?
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Jasna sprawa
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Przetestowałam;
Nefernefer, wiem, że Baby doll jest na Twojej liście marzeń i chciałabym pomóc w spełnieniu tego marzenia, może masz jeszcze jakieś inny zapach na wymianę? Poszperaj.
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
kurcze, szkoda wielka
![]() a może zainteresowałoby Cię Chocolate Chip Cookie Demeter, 120ml ?
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo przemawia do mnie to czekoladowe ciacho Demeter, tylko nie znam zapachu . Mogłabyś go jakos opisać? Podobny do Chocolovers? Może dogadałybyśmy się na odlewkę tego zapachu za Baby Doll właśnie.
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Chocolovers nie znam niestety
![]() Co do pomysłu z odlewką - nie mam w co, aktualnie ![]() a Chocolate Chip Cookie opisałam pokrótce tutaj -> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1760
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Interesowało by Cię może Perles de Lalique? Zostało 40 ml z 50 ml, mam jeszcze kartonik
Np. za Baby doll?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
kurcze, kusi mnie bardzo ta Twoja baby doll i nie wiem co zrobić
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny kochane, zastanowimy się jutro, dobrze? Głowa boli mnie tak, że mysleć nie mogę. Przepraszam. Jutro na pewno się odezwę.
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, postanowiłam rzecz następującą:
- Lea, na podstawie Twojego opisu mniemam, iż Czekoladowe ciacho niekoniecznie będzie mi odpowiadać. Ostatnio trochę "cykam" z kupowaniem czy wymienianiem w ciemno, bo zaliczam same wpadki. Wybredna jakaś się robię na starość , mało co mi odpowiada . Poruszam się w obrębie znanych sobie i stosowanych zapachów - te właśnie wydają mi się najpiękniejsze. - Porcelainn- Perły znam i lubię, więc jeśli Twoja propozycja jest aktualna, to ja jestem jak najbardziej za.
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Sasiu, jest aktualna
. Za jakąś godzinke, dwie mogę Ci wysłać zdjęcie flakonika ( tak żebyś widziała jaki jest ubytek z kartonikiem).
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Sytuacja się zmieniła, Porcelainnnn znalazła inny obiekt westchnień
, zatem Baby Doll nadal do wzięcia. Zapraszam
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za All About Eve?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobał mi się u Ciebie Scent. Tylko poleciałabym do perfumerii w poniedziałek przypomnieć go sobie, dobrze?
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Sasiu odp mi co z wymianą za baby doll?
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcesz Aubusson? |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trudno, może uda się nam następnym razem. Pozdrawiam A na marginesie - można Scenta powąchać w perfumerii. W łódzkiej Manufakturze w Douglasie
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ok.Z ciekawości sprawdzę kiedys czy jest w katowickim.Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

. Jak sie dokształcę, niechybnie je zamieszczę
:
. Śmiało kuście.

bo na mnie jest ze 8 razy trwalsza, ogólnie - ciężej dostępna, a ilość, którą mam, nie jest dla mnie nadmierna.