|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYŁĄCZNIE PERFUMY Amor Amor Sunshine,D&G LIGHT BLUE, TOMMY HILFIGER,GUCCI ENVY
interesuje mnie light blue, wzamian moge zaproponować 8 ml clinique happy+ cos z mojego wątku, lub 12 ml Donna Karan czerwone jabłuszko(jest kartonik)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: WYŁĄCZNIE PERFUMY Amor Amor Sunshine,D&G LIGHT BLUE, TOMMY HILFIGER,GUCCI ENVY
Wstepnie byłabym zainteresowana 12 ml Donna Karan czerwone jabłuszko(jest kartonik).
Jeśli nie otrzymam żadnych innych ciekawych propozycji chętnie się wymienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oki, to w takim razie odezwij sie prywatnie, gdybys chciała to będzie pewniejsze, bo moge zapomniec o tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
moze znajdziesz cos u mnie za amor amor
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196729 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz jeszcze jakies perfumy poza watkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
niestety, ale chyba i tak spory wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
przykro mi ale nic dla siebie nie znalazłam, jedyne co by mnie interesowało to Diesel plus plus-raz-może dwa psiknięty z 75 ml (tester)ale kupiłam je przed dwoma tygodniami.
pozdarawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Amor Amor Sunshinez kartonikiem, 50 ml
![]() |
#11 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
eldl - jeśli rezygnujesz z wymianki, to wypadałoby o tym poinformować, nie uważasz? (to tak apropo poprzedniego wątku...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam Deep Red Hugo, ale przejrzyj listę, może akurat coś Ci jeszcze wpadnie w oko. Pozdrawiam. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=4689037 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.