|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zakupy z Yves Rocher
Witam, nie jestem pewna czy piszę w dobrym miejscu... z góry przepraszam. Dziś złożyłam swoje pierwsze zamówienie z Yves Rocher. Czy za te wszystkie prezenty i gratisy, które mi doliczono faktycznie nie muszę płacić? Czy nie ma przy tym jakiś haczyków? Jakie są wasze doświadczenia z tą firmą..?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zakupy z Yves Rocher
Spokojnie, wszystkie darmowe prezenty są naprawdę za darmo, nie ma haczyków, druczków, kruczków i innych pułapek - nie trzeba się o to obawiać
Osobiście bardzo lubię i szanuję markę Yves Rocher, jestem ich stałą klientką od kilku lat i wszystko jest w porządku. Mają nawet zasadę (przynajmniej było tak do niedawna, nie wiem jak jest teraz), że jeśli produkt nie spełnia oczekiwań to zwracają za niego pieniądze (dwa razy miałam taką sytuację i podeszli do sprawy uczciwie, rzetelnie i profesjonalnie). Mają w ofercie produkty kultowe, ale i są takie, które nie będą pasowały każdemu. Ja mam swoje ulubione kosmetyki które od dawna kupuję i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie mam żadnych złych doświadczeń z YR, mam nadzieję że Ty również będziesz miała tylko dobre Pozdrawiam.
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję Ci bardzo
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Polecam ten wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=41509399
Dowiesz się z niego o najnowszych kodach, promocjach i przepadniesz, jak my wsyztskie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Osobiście bardzo lubię i szanuję markę Yves Rocher, jestem ich stałą klientką od kilku lat i wszystko jest w porządku. Mają nawet zasadę (przynajmniej było tak do niedawna, nie wiem jak jest teraz), że jeśli produkt nie spełnia oczekiwań to zwracają za niego pieniądze (dwa razy miałam taką sytuację i podeszli do sprawy uczciwie, rzetelnie i profesjonalnie). Mają w ofercie produkty kultowe, ale i są takie, które nie będą pasowały każdemu. Ja mam swoje ulubione kosmetyki które od dawna kupuję i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie mam żadnych złych doświadczeń z YR, mam nadzieję że Ty również będziesz miała tylko dobre