![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!! ZAPRASZAM !!! nowiutki wątek Nevady;-) Dużo perfum...częste dokładki :-D
moze cos u mnie za My Couture Givenchy ok28/30ml w kartoniku.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Chętnie przygarnęłabym The Parfum Charles Jourdan jednak widzę ,że interesują Cię tylko konkretne zapachy.... do My Couture mogłabym dodać odleweczkę Lolity L i Vera Wang Princess ![]() Zaintrygował ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: !!! ZAPRASZAM !!! nowiutki wątek Nevady;-) Dużo perfum...częste dokładki :-D
Zapraszam do mnie, może w nowym wątku coś sobie upatrzysz ? ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nevada, co Cię interesuje ? Za co oddałabyś
Eau des Merveilles Constellation? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Za takie zapachy jestem w stanie oddać kilka flakoników ![]() Z Twojego wątku zaintrygowała mnie Flora Bella Lalique ,ale musiałabym gdzieś przetestować... mogłabyś mi opisać zapach? ![]() Masz coś jeszcze po za wątkiem ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Itako niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ok
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
nevada czy kolorowka u ciebie jest aktualna moze by cie zainteresowaly perfumy emocion pierre cardin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Lancome Juicy Tubes, kredkę Astora, Sweet Kiss, cień różowyt Inglot ?
(o ile kolorówka aktualna) (;
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poza wątkiem nie mam chyba nic co mogłoby Cię zainteresowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Perfumy ,które podałaś niestety mnie nie interesują ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A czego Ty poszukujesz Nevado, bo ślepa jestem i nie mogę się doszukać?
![]() Interesuje mnie Le Feu Light, ale z tym ostrzeżeniem o wybredności to mnie zasmuciłaś, bo na zbyciu mam tylko jakieś 28ml J'adore edp oraz 45ml Gabrieli Sabatini. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Interesuje mnie jedynie błyszczyk Jessica Simpson, od razu mówię ,że juicy tubes i sweet kiss na niego nie wymienię ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Serdeczne pozdrowienia!
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() J'adore bardzo lubię ,ale mam własną flaszkę ![]() ![]() Jakbyś coś jeszcze miała to napisz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pozdrawiam (;
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
La Maison de La Vanille Divine des Tropiques ok60/100ml
zainteresowały mnie ![]() Balmya de Balmain tester ok80/100ml - piękny zapach z nutami [/b]kwiatu kawowca i gorącego Cappucino. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem dosyć drobną osobą i coś mi się wydaje ,że bym się w tym utopiła ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Eau des Merveilles Constellation
znalazlabys coś u mnie ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...51#post4436851 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Tak, to ciuszki używane po 2-3 razy, więc w idealnym stanie, zresztą jak większość moich ubrań.
Indyjski komplecik jest rozmiaru S/M pasuje na kogoś o wzroscie 168cm, nie wiem, czy byś się utopiła, mam nadzieję, że nie :P ![]() Czekoladowa bluzeczka jest malutka natomiast jest bardzo elastyczna, więc myślę, że bez problemu by ci pasowała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie blyszczyki jakiś JT i ten Biotherm. Zajrzysz do mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187284 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Scent Intense,nabłyszczacz Toni&Guy,maseczka do twarzy L'Occitane Honey Comfort Mask, podoba mi się również korektor Chanel ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Serdeczne pozdrowienia!
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witaj
![]() Niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Serdeczne pozdrowienia!
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Mogłabyś zrobić i przesłać mi dokładniejsze fotki obu rzeczy? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.