|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuje przezwiska do pracy magisterskiej! Pomożcie :-)
Potrzebuje przezwiska do pracy magisterskiej. 2 lata temu zbierałam do pracy licencjackiej i wiele osób mi pomogło, mam nadzieje, ze będzie tez tak tym razem
![]() Z góry dziękuję. Ma to wyglądać mniej więcej tak: Chudy - bo jest bardzo szczupły. Gaduła - bo dużo mówi. Jeszcze raz dziękuję za pomoc
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuje przezwiska do pracy magisterskiej! Pomożcie :-)
Cytat:
.Wasze prace mgr sa podpisywane pseudonimami, czy co
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Siwy - bo ma bardzo jasne włosy
ADHD - bo nie potrafi usiedzieć w miejscu Czarna - bo ma czarne włosy i ubiera się w stylu goth Tak to ma wyglądać, dobrze zrozumiałam, czy jest jeszcze za wczesna pora dla mojego móżdżku i coś poplątałam? ^^
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
moja praca jest typowo badawcza, i jak będę miała zebrane i objaśnione przezwiska, będę je przydziela do rożnych grup itp.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
czy to mają być tylko przymiotniki? Chwilowo nie mam pomysłów, ale może coś mi się w głowie zjawi. Tylko napisz jaśniej zasady tych pseudonimów, please.
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To świetnie, to myślę dalej ![]() Suchy - bo na nazwisko ma Suchan Mała - bo jest niska i drobna Młoda - najmłodsza z grupy znajomych Pirat - bo studiuje nawigację i będzie marynarzem
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Obojętnie co, mogą być przymiotniki, rzeczowniki.
Mam jeszcze takie: Mandarynka - bo raz osiadła na mandarynce. Smerf - bo jest mały jak "Smerfy". |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
Te mi się nasunęły od razu bo to z życia wzięte praktycznie, teraz muszę troszkę pogłówkować, ale myślę, że jeszcze coś mi przyjdzie na myśl
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Koks - bo codziennie po pare godzin pakuje na silowni
Domina - ma na imie Dominika ale lubi tez i w zyciu codziennym dominowac Żaba - bo wyglada jak żaba
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Harry - bo przez grzywkę i okulary przypomina Harrego Pottera
Misiek - bo jest potężnej budowy Wiewióra - z racji rudych włosów TJ (czyt. z angielska) - bo jego inicjały to T. J
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Loczek - bo ma loki na głowie
Berła - od nazwiska Koza - od nazwiska Migotka - od nazwiska Agrafa - bo generalnie jej styl to punk, tramki itd.. Aniołek - Ma na imię Ania Mała - bo jest malutka i drobna Cysiek - ma na imię Marcin Żyrafa - jest wysoka i ma długą szyję Suchy- bo jet bardzo szczupły Słaby - od nazwiska Inka - ma na imię Karolina Carla - bo ma na imię Karolina Osa- Od nazwiska Bitels - bo kiedyś miał takie wsłosy jak Bitelsi Pasterz - od nazwiska Marcin - od nazwiska(choc ma na imie Mateusz )Tyle mi narazie przychodzi do głowy
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka - bo nerwowo mruga powiekami kiedy się czymś przejmie
Teraz mi się przypomniało, że Migotką nazywał znajomy nauczycielkę co cały czas mrugała
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Diego - bo to taki Don Ju'an
![]() Pirania - bo jest mała, ale wredna i kąśliwa Margola - od 'Małgosi' Parker - bo uwielbia ' Spidermana ' ![]() Długonogi - bo ma długie nogi Cyrkowiec - bo perfekcyjnie umie robić sztuczki Dmuchawiec - uwielbia zbierać na łące Bajkopisarz - ma całą kolekcję Skaczułka - śmiga niczym wiewiórka
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Kaseta-bo nosi wisiorki z kaset.
Clau-Bo ma na imię Klaudia Oliwek-Bo ma na imię Oliwia Cysia-bo ma na imię Marcelina Gonia-Bo ma na imię Gosia Rozrabiara-Bo robi zamieszanie itp Francuz-bo ma charakterystyczne R Szczypior-od nazwiska Mała-bo b.niska Koza-bo lubi zwierzęta (kozy: ) ) Skyther-Bo skejt Karka-bo ma na imię Karolina Treska-od nazwiska Malin-od nazwiska Sarna-od nazwiska Bunia-od nazwiska Jak jeszcze coś sobie przypone to napsze |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo Wam dziekuje!!!
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedys sie wypowiadalam w takim temacie juz... Jak bede miala troche czasu to cos dopisze.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
kot- bo jest zwinny
lew- bo waleczny wiecej pomyslow na razie nie mam
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Bigos - bo jest rudy jak bigos
Czacha - chyba od ksztaltu jego glowy Teraz pare takich co nie mam pojecia skad sie wziely , lecz znalam ludzi o t ym przezwisku ![]() Kaszana Flak Melon Serek Zajac Malina - to od nazwiska Kacza - od nazwiska Skari - od nazwiska Budzik - od nazwiska Wilku, Byku - popularne przezwiska Mam nadzieje ze okazalam sie pomocna
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Borek - od nazwiska Borkowski
Gabi - od Gabrysi Sanuś - od imienia Sandra Banan/Cieciu - bo jest strasznie rozlazły Baton - bo caly czas je batony ![]() Stopa - od nazwiska Kinia - od imienia Kinga
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Kostka - od wrzuconej za koszulę kostki lodu (no dziewczyna się darła i tyle)
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Szczurek - ma pociągłą twarz
Kura - od naziwska Gruba - bo ciągle gada o odchudzaniu Barbi - bo blond włosy, różowe usta.. Owieczka - ma małe oczki
|
|
#24 |
|
Ordnung muss sein!
|
moja tesciowa tak nazwala moich znajomych:
BRAZAWA-bo ma taki kolor wlosow JEZYK-bo byl krotko obciety CZERWONY-bo sie przypalil w solarium KUCYK-bo taka ma fryzure KUCYKOWA-bo to jego zona |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Morticia - przypomina tą z Adamsów
Misia - od Dominiki Łysy - wiadomo ![]() Kark, Koks - bo codziennie pakuje Mała Mi - bo sięga mi co najwyżej do brody ![]() Kura, Kurczak - od nazwiska Biały - bo ma bardzo jasne włosy Skwarka albo Mandaryna - na laske, która chyba się w solarium zatrzaskiwała ![]() Lopez - bo ma taki południowy typ urody
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje, bardzo mi pomagacie!!
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Peruk - bo ma długie kręcone włosy
![]() Mały - bo nie jest za duży:P Kogut - ma porywczy charakterek Zibi - od imienia: Zbigniew moze być? przykłady z zycia
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak najbardziej, dziekuje
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Neska - bo jest niewysoka i ma czarne włosy (mała czarna
)Czajan - bo się pojawia znienacka, jakby się czaił Migotka - bo przypomina bohaterkę Muminków, specyficznie się ubiera Wąski - bo jest wysoki i chudy Waldorff - bo jest wielki i potężny (posturą przypomina Jerzego Waldorffa) |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
jak najbardziej prawdziwe przezwiska i ich historie ![]() Mycha- kiedy się urodziła - byla owłosiona, malutka i drobniutka - jej Tato powiedział do niej- :jaką jesteś piękną, małą myszką" Bokser - ma szkółkę bokserską Katja - Kasia, która kocha literature rosyjską Marusha - ma na nazwisko Maruszewska Puma - najszybsza i najbardziej giętka osoba w naszej podstawówce )Dziara - kocha tatuaże - ma ich kilkanaście Sqra/Skóra - Skórzyński Długa - koleżanka o długości - 187 cm. ![]() Bobran - Bartosz, który opowiadał w podstawówce, ze ma w domu bobra (to chyba przez bajke - w ktorej glowna role gral bóbr wlasnie )Kiwi - Ewa, która miała minę - jak po zjedzeniu kwaśnego owocu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

.