|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
czerwono-biała sypialnia w stylu japońskim - czy to mozliwe ?
Przeszukałam Forum, ale nie znalazłam tego o co chcę zapytać.
Właśnie urzadzamy mieszkanie - teraz jestem na etapie sypialni. Ściany są drewniane pomalowane na różowo ( papaya ), będzie miękka wykładzina dywanowa ( kolr jasny ale jeszcze nie ustalony ) Białe komody Malm z IKei i czerwony stoliczek nocny - chciałabym coż zrobić z dwoma szafami w kolorze dębu - myślałam o okleinie. i generalnie chciałabym wprowadzić motywy wschodnie - Japonia, Chiny - może okelina w drobniutkie japońskie kwiaty. Marzę o parawanie, ale niestey mam za mało miejsca ..chociaz może ... ![]() jakimi elementami mogłabym ożywić i nadać jej charakteru ? Chiałabym by dominowała kolorystyka - czerwień, biel, róż, moze jeszcze beż? odrobina czerni .... no sama nie wiem. pomożecie ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czerwono-biała sypialnia w stylu japońskim - czy to mozliwe ?
Szukalaś, mówisz ...
pokój w kolorach : bialo-czarno-czerwonym styl japoński/azjatycki/orientalny renowacja/upiększanie/oklejanie mebli jest i wątek o parawanach i podstawowy wątek o metamorfozach pokoju. Milego przeglądania. |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: czerwono-biała sypialnia w stylu japońskim - czy to mozliwe ?
Moze jedną ścianę pomaluj na czerwono - tą za wezgłowiem łóżka, a resztę na biało. Szafę pomaluj i oklej tylko drzwi. Parawan możesz ustawić za wezgłowiem łózka, możesz na nim namalować jakieś japońskie znaki - jako wezgłowie i ozdobę. W oknach np. rolety. Nastroju dodadzą świeczki, lampioniki
Edytowane przez kraajanka Czas edycji: 2007-12-13 o 08:22 Powód: dodanie zdjęć |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Favkes mogłabyś wkleić jakieś zdjątko?? Lepiej by sie myslało
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwono biała sypialnia w stylu japońskim - czy to mozłiwe ?
Cześć
Sugar - dzięki poprzeglądam ![]() Zdjęć niestety nie mam i narazie brak możliwoście - ale zrobiłam śliczny szkic. Moim problemem są jeszcze skosy. Skos zaczyna się tam gdzie prawy brzeg łóżka i biegnie do samej podłogi w lewą stronę. Zółte kółka to punkty świetlne - mam tam kinkiety - tez do wymiany. To różowe to własnie łózko - po prawej szafy, na wprost komody , nad czerwonym stoliczkiem jest okno dachowe ) 100/150 cm. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.