|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o opinie!!! :(
Aktualnie
Wzrost 174 Waga 63kg ![]() BMI 20,83 Biodra 85 Talia 73 Cel 59 kg Załamałam się dziś 63?! Eh musze zrzucić 4kg...OK narazie bede walczyć o te 2kg w dół... A według was... mam się załamać czy odrazu powiesić? ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o opinie!!! :(
Ja bym najpierw utopić się poszła, w potem wróciła powiedzieć czy woda ciepła była !
Dziewczyno z taką wagą i wzrostem a przede wszystkim BMI czym się martwisz? Wg. mnie masz super proporcje!
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie to za dużo
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
kobieto zastanow sie po pierwsze nad tym czy te kg cos zmienia?? wiesz wychodzune dziewczyny wcale niew wygladaja dobrze... sadze ze lepiej zebys sobie pocwiczyla a nie odchudzasz sie choc twoja waga jest bardzo bardzo prawidlowa... wrecz dla wielu osob np. dla mne wymarzona...wymiary rowniez. a po drugie to jaki jest sens tego watku?? bedziemy sie tu wymieniac sposobami na smobojstwo!!??
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Dziewczyno z taką wagą i wzrostem a przede wszystkim BMI czym się martwisz? Wg. mnie masz super proporcje!