|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
amway
czy ta firma jeszcze istniej w Polsce?? Czy ktos z Was dysponuje cennikiem lub wie gdzie on sie znajduje w internecie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: amway
Istnieje. Nawet w grudniu oglądałam ich stronę w poszukiwaniu proszku do prania - teraz strona jest nieczynna (napisane ze na ich prosbe...). Zapytaj znajomych - amwayowcy sa wsrod nas...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
a orientujesz sie ile kosztuje LOC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś, co jest do wszystkiego, jest do niczego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
na prawdę?? a same Achy i Ochy o tym słyszę..... A jest tam cos wartościowego teraz? Kiedys miałam szampon do włosow, był rewelka, ale to z 10 lat temu....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie jestem specjalista od amwaya - po prostu raz widzialam ich stronę, podczas poszukiwania proszku "niepolskiego". Co to ten LOC?
Tez slyszalam ze ich produkty sa dobre - mocno skoncentrowane i silnie wyzerajace wszelkie brudy... Dlatego sie zainteresowalam... Moze maja jakies kosmiczne technologie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
LOC kosztuje okolo 30zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
LOC miałam 2-3 lata temu i wspominam go bardzo bardzo dobrze. Poradził sobie z atramentem na moich spodniach i z wieloma innymi plamami.
Teraz ponoć Amway zmienił nazwę, mam nadzieję, że jakość produktów jest bez zmian lub na lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
nie zgadzam się z opinią ,że coś gdy jest do wszystkiego jest do niczego gdyż też jestem przedstawicielką ale innej firmy Harmony World Club i są tam super środki czyszczące w dużych pojemnościach i za naprawdę niską cenę ( mniej niż Amway o wiele mniej ) i koleżanki ,które u mnie kupują są zadowolone, i są to właśnie środki do wszystkiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kakusia napisał(a):
> Coś, co jest do wszystkiego, jest do niczego. Chodziło mi o to, że Amway miał taki produkt, który jednocześnie służył do mycia włosów i podłóg. Czegoś takiego na pewno bym nie kupiła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: amway
Czy ktoś wie gdzie można w Łodzi kupić kosmetyki tej firmy?
Kiedyś wystawiali sie na ŁKS'ie, ale od jakiegoś czasu ich nie ma. Help!!! Bardzo mi zależy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dot.: amway
Odnawiam wątek, bo mojej mamie proponują pracę dla nich....niech ktoś mi powie, wchodzić w to czy nei wchodzić....bo pytanie czy na takie drogie rzeczy, jakie ma w ofercie ta Firma znajdą się odbiorcy??
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dot.: amway
Halo Halo !!!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.