![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Chippendales
Hej
![]() Nudzi mi się troszkę, więc dodaje nowy wątek: napiszcie co sądzicie o występach chippendales? raz miałam przyjemność (i to nawet baaardzo miłą) zobaczyć ich występ ![]() Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chippendales
Ja raz miałam okazje obejrzeć męski striptiz.Jak dla mnie lekko nudne.No i te piski kobiet troche żenujące
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
to opowiadaj kurcze na co czekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
U mnie przygoda z chippendales zaczeła sie tak:
Impreza zorganizowana przez pracodawce, myśle sobie: nudy, jakaś tam dyskoteka i jeden plus-jedzenie za darmo ![]() A tu wyskakuje, najpierw striptiz facet+dziewczyna (ale nic ciekawego, strasznie drętwe) a potem wyskakuje takich trzech ![]() Pokaz trwał prawie h (przynajmniej mi sie tak wydawało), przebierali sie (a potem rozbierali, oczywiście) w matrix, strażaków (najlepsze), agenta 007, wikingów... Pokaz PIERWSZA KLASA ![]() Jeden wziął moją koleżanke na środek na krzesełko i tam się nią "zajął" ![]() Niestety nie wziełam aparatu, ale kolega obiecał przesłać, więc jak będe miała to się podziele ![]() Jak chcecie, to podaje ich stronke www.chippendales.pl Ale teraz mają stronke w przygotowaniu, więc nie da rady ![]() Ale tak na przyszłośc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dla mnie to smieszne. banda miesniakow (szczegolnie, ze nie podoba mi sie taka budowa ciala, wole smuklych chlopcow
![]() prawde mowiac to bardziej podobalby mi sie damski striptiz, choc jestem wybitnie hetero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Mnie sie nie wogole nie podobaja tacy sztuczni chlopcy.
Opaleni od solarium,wyoliwkowani,wyd epilowani(na Boga wszedzie,nawet pod pachami i na nogach)i te stringi... Ja wole meskich mezczyzn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chętnie obejrzała taki występ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
lain, jest trochę racji, ale czasami miło tak popatrzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ale jakie trzeba mieć zacięcie do takiego "zawodu".
Wyobrażcie sobie: rano siłownia, potem solarium, kosmetyczka, dieta, odżywki itd. Podobają mi się ich występy, ale sama nie chciała bym mieć takiego w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
W zasadzie ja rok temu widziałam słynnych Panów w Opolskiej dyskotece z okazji dnia kobiet. Jeździli na rolkach, ale nieźle im to szło. Stałyśmy z koleżanką i oglądałyśmy występ. W pewnym momencie patrzą a jeden z nich jedzie na rolkach na nas. W konsekwencji obie odskoczyłyśmy na bok, drobny problem był taki, że nie wiedziałyśmy iż za nami jest filar. I trochę głupio nam później było
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Żeby one krzyczały...ale one piszczą jak opętane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też jestem wybitnie hetero, ale striptizy i akty toleruję tylko kobiece. Faceci (bez względu na to jak wygładzeni) wyglądają na nich (w nich) dość nieestetycznie i nie ciekawie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A mi i tak sie podobal taki pokaz
![]() Chociaz, jak juz pisalam nie chcialabym miec takiego faceta w domu. Nie wiem, czy zniosla bym ta swiadomosc, ze jakies obce kobiety go obmacuja ![]() Jestem samolubna i nie chce sie dzielic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Chyba jestem dziwna lub z kamienia, ale dla mnie to ani męskie ani seksowne, i nie podnieca mnie...Owszem wyginaja się tam jacyś goście, może i są ładnie zbudowani, ale to wszystko. Na mnie to nie wywiera wrażenia. Nie wiem, skad bierze się ten zachwyt i pisk kobiet?
![]()
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja nie piszcze jak jakis facet się do mnie uśmiecha.Szczególnie jak mu za to płacą.No dobra ale ja jestem inna i jakby wszyscy byli jednakowi to by żadnego szoł nie było
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
W zasadzie ja na ich występe też nie piszczałam i nie piszczę nawidok faceta ale niektóre kobiety odbierają to inaczej.
![]() |
#22 |
BAN stały
|
ja mialam okazje zobaczyc taki wystep,nawet jeden z panow chcial mnie wziac na scenke ale ja sie nie zgodzilam i co gorsze zdziwila mnie reakcja dziewczyn zaczely mnie wyzywac ze nie skorzystalam z okazji ale to nie dla mnie po co mialam isc na scene skoro jakby wlozyl mi reke pod bluzke by dostal w ryj i do tego by mnie ochrona wyniosla,osobiscie nie podniecaja mnie takie wystepy a chocby dlatego ze nie robia oni tego z przyjemnosci tylko dla kasy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
ja mialam okazje zobaczyc taki wystep,nawet jeden z panow chcial mnie wziac na scenke ale ja sie nie zgodzilam i co gorsze zdziwila mnie reakcja dziewczyn zaczely mnie wyzywac ze nie skorzystalam z okazji ale to nie dla mnie po co mialam isc na scene skoro jakby wlozyl mi reke pod bluzke by dostal w ryj i do tego by mnie ochrona wyniosla,osobiscie nie podniecaja mnie takie wystepy a chocby dlatego ze nie robia oni tego z przyjemnosci tylko dla kasy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Męskie żenujące maskotki, nie jest to dla mnie ani seksy, ani podniecające, ani nawet zabawne. Tylko żałosne.
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
ja tam wole striptiz w wykonaniu kolegow
![]() moja kolezanka na 18 taki prezent dostala. bosko ![]()
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Chippendales
nieeee nie podobają mi się wolałabym żeby coniektórzy moi koledzy zrobili spontaniczny striptiz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() ja w ramach dnia kobiet wybieram sie z kolezankami na wystep grupy BadBoys ![]() bylam juz kilka razy na meskim striptizie, generalnie Panowie występujący nie podobają mi się (wolę mniej przypakowanych i zarośniętych tu i ówdzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię takich występów. Nie podobają mi się panowie bo nie lubię metroseksualnych facetów. poza tym nie lubię tych przesadnych mięśni, opalenizny,często żelu na włosach...fuj... Ci mężczyźni są dla mnie zaprzeczeniem męskości wrecz mnie odrzuca na ich widok. Zresztą wiele moich koleżanek ma takie zdanie...
Nie podniecają mnie takie ciała..ogólnie męskie ciała (w sensie,że nie napalam się na aktorów,piosenkarzy,facet ów na ulicy..nie kreci mnie to) wiec taka rozrywka nie ma dla mnie sensu. Poza tym jestem w związku i dlatego nie poszłabym na taki występ. Jestem hetero ale bardziej podoba mi się kobiece ciało i kobiecy striptiz. Poza tym zauważyłyśmy z koleżankami ciekawą rzecz: faceci oglądając striptizerkę siedzą spokojnie,trochę pokrzyczą itp. a kobiety...nawet te szare myszki krzyczą w niebogosy, wyrywają się na scenę,obmacują...jakby je szatan opętał... żeujące....
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
byłam w Anglii na męskim striptizie Dream Boys....pewnie sama z siebie bym nie poszła,bo jakoś mnie to nie rajcuje....ale z racji że jestem fotografem i dostałam zlecenie na tą imprezę to poszłam....było fajnie nie powiem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.