Koleżanka wykiwała mnie z wpisami! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-02, 09:45   #1
ewa007
Rozeznanie

Koleżanka wykiwała mnie z wpisami!

Troszkę się zdenerwowałam. Studiuję zaocznie w Warszawie, a mieszkam w okolicach Torunia. Tak więc myślała, że jeśli dam koleżance która mieszka blisko szkoły swój indeks do wpisów, to mi je przy okazji zbierze. Zresztą ona się na to zgodziła, miałyśmy do zebrania wszystkie te same wpisy u tych samych wykładowców. Dla mnie zebranie ich jest uciążliwe bo bym musiała kilka razy dodatkowo jechać do stolicy a bilet w dwie strony =50zł w plecy a kaski mam mało.... No i teraz czas mija a gdy dzwonie do koleżanki to ona do mnie "kiedy przyjedziesz bo musimy sobie wpisy załatwić", albo gdy jej się pytam czy załatwiła coś to odpowiada "nie chciało mi się". Już wszyscy prawie zebrali wpisy a ja teraz będe musiała jeździć i załatwiać te wpisy bo jej się nie chce. Pytam się więc czemu więc brałą mój indeks jak mi teraz każe przyjeżdzać. Mało tego jak powiedziałąm, ze przyjade do niej po ten indeks to ona "weź też mój o może mi coś załątwisz". Ja mam dla niej załątwiać wpisy skoro ona jest z Wawki. Aż mi skóa goreje. Wpadłam dziś na pomysł żeby mi go pocztą odesłała i sama sobie bede jezdzić po wpisy i już nigdy nie dam jej indeksu...
ewa007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-02, 09:53   #2
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Koleżanka wykiwała mnie z wpisami!

Cytat:
Napisane przez ewa007 Pokaż wiadomość
Troszkę się zdenerwowałam. Studiuję zaocznie w Warszawie, a mieszkam w okolicach Torunia. Tak więc myślała, że jeśli dam koleżance która mieszka blisko szkoły swój indeks do wpisów, to mi je przy okazji zbierze. Zresztą ona się na to zgodziła, miałyśmy do zebrania wszystkie te same wpisy u tych samych wykładowców. Dla mnie zebranie ich jest uciążliwe bo bym musiała kilka razy dodatkowo jechać do stolicy a bilet w dwie strony =50zł w plecy a kaski mam mało.... No i teraz czas mija a gdy dzwonie do koleżanki to ona do mnie "kiedy przyjedziesz bo musimy sobie wpisy załatwić", albo gdy jej się pytam czy załatwiła coś to odpowiada "nie chciało mi się". Już wszyscy prawie zebrali wpisy a ja teraz będe musiała jeździć i załatwiać te wpisy bo jej się nie chce. Pytam się więc czemu więc brałą mój indeks jak mi teraz każe przyjeżdzać. Mało tego jak powiedziałąm, ze przyjade do niej po ten indeks to ona "weź też mój o może mi coś załątwisz". Ja mam dla niej załątwiać wpisy skoro ona jest z Wawki. Aż mi skóa goreje. Wpadłam dziś na pomysł żeby mi go pocztą odesłała i sama sobie bede jezdzić po wpisy i już nigdy nie dam jej indeksu...
o bossszzz. też bym się wkurzyła trzeba mieć naprawdę kogoś na kim możesz polegać z takimi sprawami ludzie robią w konia i to czasem celowo....
załatwisz sobie wpis na dyzurze lub innej okazji, ale ta koleżanka pokazała swoja twarz.albo poszukaj kogoś na kogo możesz liczyć, albo niestety sama będziesz musiała jeździć
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-02, 09:53   #3
calkiem-spoko
BAN stały

No i w czym problem, bo nie rozumiem?
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-02, 09:55   #4
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
No i w czym problem, bo nie rozumiem?
nooo chciała się wyżalić

Ty zaraz z grubej rury
Stary 2008-03-02, 09:59   #5
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
nooo chciała się wyżalić

Ty zaraz z grubej rury
Ale co to za wyżalanie?

Wszystkie jak jeden mąż mamy pisać, że ta koleżanka jest jakaś zła i się nieładnie zachowała, a na drugi raz ma wpisy sobie załatwiać sama?
Czy zrugać autorkę wątku, że jak się nie chciało jej samej załatwiać wpisów i liczyła na to, że ktoś odwali za nią tę robotę, to teraz ma za swoje i jednak będzie musiała wydać te 50zł na bilet

No cóż. Ja bym proponowała jednak wybrać kogoś na starostę roku i taka osoba byłaby odpowiedzialna za zbieranie wpisów.

Ot, rozwiązałam wielki problem
Stary 2008-03-02, 09:59   #6
2016070150903
Konto usunięte

weź od niej ten indeks (osobiście, nie proś o wysyłanie pocztą), podziękuj za 'załatwienie' sprawy. i sama pozbieraj te wpisy. jak będzie chciała Ci wcisnąć swój- przecież nie musisz o brać.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-02, 10:02   #7
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co to za wyżalanie?

Wszystkie jak jeden mąż mamy pisać, że ta koleżanka jest jakaś zła i się nieładnie zachowała, a na drugi raz ma wpisy sobie załatwiać sama?
Czy zrugać autorkę wątku, że jak się nie chciało jej samej załatwiać wpisów i liczyła na to, że ktoś odwali za nią tę robotę, to teraz ma za swoje i jednak będzie musiała wydać te 50zł na bilet

No cóż. Ja bym proponowała jednak wybrać kogoś na starostę roku i taka osoba byłaby odpowiedzialna za zbieranie wpisów.

no tak takja sama dojeżdząm więc wiem co to znaczy..1,2 dobre koleżanki trzebamieć,żeby czasem odwaliły za nas robotę, tu autorka trafiła na leniwca, który ma gdzieś jej dojazdy.

do autorki: czasem pretekst że dojeżdzasz działa na ludzi jak płachta na byka.Że się usprawiedliwiasz i na litość bierzesz ludzi,żeby Twoje sprawy za ciebie rozwiązywali. Efekt tego jest taki, że robia na złość

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 10:06   #8
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Już wszyscy prawie zebrali wpisy a ja teraz będe musiała jeździć i załatwiać te wpisy bo jej się nie chce.
Ależ wielka pretensja!

Autorce wątku, jak widać, też się nie chciało jechać i załatwiać SOBIE wpisów, więc nie rozumiem, w czym problem
Koleżanka miała latać pół dnia i zbierać wpisy, bo ktoś "dojeżdża"?
Warto liczyć na siebie, a nie mieć pretensje do całego świata, że nie zrobił rzeczy w NASZYM własnym interesie.
Stary 2008-03-02, 10:11   #9
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Warto liczyć na siebie, a nie mieć pretensje do całego świata, że nie zrobił rzeczy w NASZYM własnym interesie.
dokładnie tak.
Stary 2008-03-02, 10:14   #10
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
racja,wtedy żale można miećtylko do siebie
Stary 2008-03-02, 10:15   #11
kalina121
Wtajemniczenie

ewa007zabierz ten indeks osobiście,twoja koleżanka nie jest bardzo odpowiedzialna,wyszle ci zwykłym listemi (bo jej się nie będzie chciało/bo jest drogo poleconym/bo ją to nie obchodzi) jeszcze gdzieś się zgubi-będziesz miała jeszcze jeden problem.
calkiem-spokoale bez przesady,strasznie by ta koleżanka się nie namęczyła gdyby dała do wpisu nie jeden indeks a dwa,przeczeż napisała-mają tę same wpisy do załatwienia,czy już nie można liczyć na pomoć koleżanki?Poza tym po co koleżanka zgodziła się jak nie chciała chodzić i załatwiać wpisy?
kalina121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 10:17   #12
Afra86
Zakorzenienie

calkiem_spoko, to w takim razie po co tak kolezanka, zgadzala sie pomoc ewie007?
przeciez mogla od razu powiedziec, ze nie ma na to ochoty.
Dla mnie to nie fair, gdy obiecuje cos, a potem to olewa.

Btw, akurat w takich sprawach rozumiem, ze powinno sie komus pomoc. Jezeli ta kolezanka zbierala dla siebie podpisy, to co za problem podstawic drugi indeks?

Ja mojej kolezance pomagam w takiej sprawie. I wiem, ze w naglych okolicznosciach przyrody bznajde kogos, kto pomoze mi.

Po prostu zyczliwosc ludzka, o ktorej niektorzy pozapominali.
Stary 2008-03-02, 10:50   #13
nutka85
Wtajemniczenie

Współczuję takiej sytuacji...

Zrozumiałabym zachowanie Koleżanki, gdyby Ewa007 zostawiła jej index nic nie mówiąc, albo zostawiając index rzuciła "zbierz mi wpisy"....

Ale z pierwszego wątku wynika, że Ewa007 grzecznie poprosiła o pomoc, a koleżanka na to przystała...
I w tej kwestii zachowała się bardzo niesprawiedliwie...

Ja mieszkam w Łodzi, studiuję w Łodzi.
Mam koleżanki, które dojeżdzają spoza Łodzi i jeśli akurat idę po wpis do osoby, od której one też muszą dostać wpis, to po prostu biorę kilka indeksów, skoro i tak idę...

Ale....

Zdarza się też tak, że te kolezanki mieszkają w akademiku i wtedy też mnie proszą o zebranie wpisów...
I tu już widzę pewien "nietakt"...
Ja dojeżdżam na uczelnię około 30 minut, one na nasz wydział by szły około 5 minut...
Więc w takim wypadku proszenie o wpis, czy sprawdzenie wyników wydaje mi się przesadzone...

Ale jeśli one miałyby dojeżdżać po godzinie na uczelnię, to nie widzę problemu z wzięciem wpisu dla kogoś.

Autorce wątku radzę nie liczyć na naszą Pocztę:P

Lepiej pojechać samemu, odebrać index od koleżanki i samemu zebrac wpisy...
Niestety (czasami) sprawdza się powiedzonko, że jeśli coś chcesz mieć dobrze zrobione, to zrób to sama...
Stary 2008-03-02, 11:00   #14
ewa007
Rozeznanie

Nie nie nie, nie chodzi o to, że mi się nie chciało wskoczyć po wpis. Tylko o, to, że wpisy mam w Warszawie, mieszkam w malutkim maiasteczku koło Torunia i ciężko mi jeżdzić kilka razy dodatkowo po jeden wpis dziennie, bo różnie mają te dyżury. Ale to też nie o to chodzi ale i o to, że taka jedorazowa wyprawa to 50zł za samą podróż na legitce + jakięs dodatkowe koszty, a krucho u mine z pieniążkami. A mojej koleżance nie raz latałam przez całą szkołę do sklepiku po picie i batoniki, a ona sobie siedziała na wykłądzie. Ona mieszka kilka minut od szkoły. Powiedziałą mi że wezmie te wpisy, więc czemu zrobiła mnie w konia i teraz każe mi razem z nią latać po te wpisy. Mało tego ona nie załątwia tych wpisów a terminy już się skończyły praktycznie, mówi, ze jej się nie chce itd....Mogła nie wprowadzać mnie w błą, ja bym jej wzięła indeks gdyby sytuacja byłą odwrotna. Ona do mnie z tekstem czy ja może bym jej wpisów nie załatwiła itd....
A pisze to tutaj bo chciałam się upewnić czy mam racje czy może nadużywam koleżanki i się troszkę wyżalić....

hehe ja dojeżdzam, około 4 godzin na uczelnie no + jeszcze dojechanie z mojej miejscowości do Torunia bo z Torunia tylko mam połączenie do Wawki a od siebie nie mam

No chyba macie racje by nie kazać jej wysyłać listem, zresztą pewno i tak by powiedziała, ze jej się nie chce iść na pocztę. Hm, teraz to już na zjazd jadę, ale właśnie o to chodzi, ze jej może na tym zjezdzie nie być i nie dostane tego indeksu, bo często jej nie ma. Kurcze boje się, ze do końca marca wpisów nie załatwie, bo ona będzie to utrudniać. Znam ją krótko , gdzieś pół roku. Wydawała być się miła i odpowiedzialna. Np. ona już była od rana w szkole, ja dopiero przyjżeżdzam na wykład, wdrapuje się do auli na samą górę a ona mnie prosi, żebym jej do sklepu skoczyła po picie i batona bo ona się zle czuje. No to ok ide padnięta stoje w kolejce z 20 osób w niej stoi. Piszę troszkę nerwowo bo się zdenerwowałam.

Edytowane przez cheer
Czas edycji: 2008-03-02 o 12:33 Powód: post pod postem
Stary 2008-03-02, 11:08   #15
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

miałam nic nie napisać, ale mnie język aż swędzi jak widzę te posty.
Co to za problem? Przecież nie jesteś w przedszkolu tylko na studiach. Na pewno nie masz indywidualnego trybu tylko normalny, więc powinno tam być co najmniej 100 innych osób z którymi mogłabyś się jakoś dogadać. Studiowanie polega nie tylko na wkuciu i zdaniu. Rozumiem że mieszkasz daleko, dlatego powinnaś porozmawiać z innymi ludźmi i na pewno ktoś ci pomoże, a koleżankę mieć daleko gdzieś. Zawsze znajdzie się ktoś taki, a tym bardziej na studiach, kiedy ludzie znają się piąte przez dziesiąte. Życie niestety jest dość paskudne i to nauczka na przyszłość, że trzeba takie sprawy załatwiać inaczej. Koleżanka jest leniem i kopnęłabym ja w jej cztery litery i poszukała lepszej na przyszłość
Stary 2008-03-02, 11:08   #16
nutka85
Wtajemniczenie

No ja rozumiem, że już nawet nie chodzi o czas na dojazdy, ale te pieniążki...

50 zł piechotą nie chodzi, a wiadomo jak to jest z załatwianiem sobie wpisów.
Zazwyczaj wychodzi na to, że dziennie dostanie się jeden, maximum 2 wpisy:P
A potem znów kurs do Wawy i kolejne pieniążki z portfela uciekną...

A już totalnie bym się wściekła, gdybym pojechała, wydała kasę i nie dostała wpisu
Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
miałam nic nie napisać, ale mnie język aż swędzi jak widzę te posty.
Co to za problem? Przecież nie jesteś w przedszkolu tylko na studiach. Na pewno nie masz indywidualnego trybu tylko normalny, więc powinno tam być co najmniej 100 innych osób z którymi mogłabyś się jakoś dogadać. Studiowanie polega nie tylko na wkuciu i zdaniu. Rozumiem że mieszkasz daleko, dlatego powinnaś porozmawiać z innymi ludźmi i na pewno ktoś ci pomoże, a koleżankę mieć daleko gdzieś. Zawsze znajdzie się ktoś taki, a tym bardziej na studiach, kiedy ludzie znają się piąte przez dziesiąte. Życie niestety jest dość paskudne i to nauczka na przyszłość, że trzeba takie sprawy załatwiać inaczej. Koleżanka jest leniem i kopnęłabym ja w jej cztery litery i poszukała lepszej na przyszłość
side...
Ale jeśli autorka już poprosiła jedną koleżankę, która powiedziała, że jej pomoże i zbierze te wpisy Autorce, to po co miałaby namawiać do tego inne koleżanki?
Skoro była przekonana, że jej Koleżanka jej pomoze....

Troszkę głupio, powiedzieć 10 dziewczynom, zeby zebrały dla niej te same wpisy
Stary 2008-03-02, 11:09   #17
2016070150903
Konto usunięte

teraz nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. poznałaś się na koleżance, może to i lepiej? zabierz swój indeks i pozbieraj wpisy. albo proś kolejną koleżankę.
Stary 2008-03-02, 11:11   #18
ewa007
Rozeznanie

gdy tak czytam swoją wypowiedz to jest jakaś niezrozumiała. Oczywiście to, ze jej biegałam po batoniki i picie to nie jest przykład jej odpowiedzialności i dobroci a tak można by wywnioskować to z powyższej moejj wypowiedzi. Nagmatwałam ale ciśnienie mi skoczyło.....

Już nigdy o nic jej nie poproszę. Tyle kaski wydałam na telefony do niej, już w akcie desperacji co dzień do niej dzwoniłam. ale poznałam ją też od innej strony. Ona zawsze i wyłącznie puszcza mi znak na który ja muszę oddzwaniać. No a wiadomo, że zawsze oddzwaniałam bo myślała,, że może ma jakieś wieści ze szkoły itd...A rachunek 140zł przyszedł. Jak już odbiorę od niej indeks to też jej znakiem na znak odpowiem....

Edytowane przez cheer
Czas edycji: 2008-03-02 o 12:33 Powód: post pod postem
Stary 2008-03-02, 11:23   #19
2016070150903
Konto usunięte

wkurzyła Cię tymi wpisami, a teraz nagle 'wyjeżdżasz' z batonikami i rachunkiem telefonicznym?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 11:23   #20
Hultaj
BAN stały

Całkiem, chyba kiepsko Ci dzisiaj poszło czytanko ze zrozumieniem.

Przyznaj się, ostro wczoraj zabalowałaś??

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2008-03-02 o 11:56
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-02, 11:44   #21
anastazjaa
Zadomowienie

Będziesz miała nauczke na przyszłośc. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
Stary 2008-03-02, 11:59   #22
Sunny20
Zadomowienie

Cytat:
Ależ wielka pretensja!

Autorce wątku, jak widać, też się nie chciało jechać i załatwiać SOBIE wpisów, więc nie rozumiem, w czym problem
Koleżanka miała latać pół dnia i zbierać wpisy, bo ktoś "dojeżdża"?
Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
dokładnie tak.
Nie przesadzajcie, ja też bym się wkurzyła. Wiem jak to jest dojeżdżać kawał drogi tylko po to, żeby mi ktoś machnął autograf w indeksie. Jak koleżanka taka leniwa jest to mogła nie obiecywać, że wszystko pozałatwia i sytuacja byłaby jasna, można by było kombinować inaczej, a teraz to
Cytat:
Nie nie nie, nie chodzi o to, że mi się nie chciało wskoczyć po wpis. Tylko o, to, że wpisy mam w Warszawie, mieszkam w malutkim maiasteczku koło Torunia i ciężko mi jeżdzić kilka razy dodatkowo po jeden wpis dziennie, bo różnie mają te dyżury. Ale to też nie o to chodzi ale i o to, że taka jedorazowa wyprawa to 50zł za samą podróż na legitce + jakięs dodatkowe koszty, a krucho u mine z pieniążkami. A mojej koleżance nie raz latałam przez całą szkołę do sklepiku po picie i batoniki, a ona sobie siedziała na wykłądzie. Ona mieszka kilka minut od szkoły. Powiedziałą mi że wezmie te wpisy, więc czemu zrobiła mnie w konia i teraz każe mi razem z nią latać po te wpisy. Mało tego ona nie załątwia tych wpisów a terminy już się skończyły praktycznie, mówi, ze jej się nie chce itd....Mogła nie wprowadzać mnie w błą, ja bym jej wzięła indeks gdyby sytuacja byłą odwrotna. Ona do mnie z tekstem czy ja może bym jej wpisów nie załatwiła itd....
A pisze to tutaj bo chciałam się upewnić czy mam racje czy może nadużywam koleżanki i się troszkę wyżalić....
Masz 100% racji, ta koleżanka jest beznadziejna! Nie pozostaje Ci nic innego jak przyjechać po indeks i załatwić wszystko samej albo poprosić kogoś bardziej zaufanego.
Stary 2008-03-02, 12:01   #23
ewa007
Rozeznanie

No pisałam o batonikach bo ja jej chodziłam po batoniki w szkole po napoje, stałam w kolejkach, więc chyba jej nie powinno być ciężko dać dwóch indeksów a nie jednego. A nauczkę już mam na przyszłość.

Teraz już uciekam dziewczyny , dziękuje za wszystkie podpowiedzi i zastosuje wasze rady w praktyce, papa
Stary 2008-03-02, 12:32   #24
cheer
Zakorzenienie

Cytat:

No, szałowy pomysł. Chodzić z kilkuset indeksami od profesora do profesora.
Stary 2008-03-02, 12:35   #25
Sunny20
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez cheer Pokaż wiadomość
Nom, już widzę, ten tłum chętnych, żeby zostać wielbłądem roku
Stary 2008-03-02, 12:37   #26
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

no u mnie jak jest 1200 osob na roku to starosta by musiał chyba paru tragarzy zatrudnić

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-02, 13:27   #27
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Całkiem, chyba kiepsko Ci dzisiaj poszło czytanko ze zrozumieniem.

Przyznaj się, ostro wczoraj zabalowałaś??
No tak troszkę
Ale naprawdę troszkę.

Cytat:
Ona zawsze i wyłącznie puszcza mi znak na który ja muszę oddzwaniać. No a wiadomo, że zawsze oddzwaniałam bo myślała,, że może ma jakieś wieści ze szkoły itd...A
Nie rób z siebie męczennicy. Wcale nie musiałaś oddzwaniać, przymusu nie ma. Pretensje o rachunek możesz mieć wyłącznie do siebie. Skoro Twojej koleżance nawet nie chciało się skleić taniego smsa, to nie powinnaś w ogóle dzwonić.

Cytat:
Napisane przez cheer Pokaż wiadomość
Dlaczego?
U mnie na roku jest jakieś ponad 200 osób i mamy taki system. Lepsze to, gdy pójdzie starosta z jakimś pomocnikiem i porobią te wpisy z wyników egzaminów (oczywiście przedmiot i nazwisko wykładowcy każdy ma już wpisane do indeksu), niż ma te 200 osób stać w kilometrowej kolejce kilka godzin.
Profesorowie też wolą taki system niż nieustająco zamykane i otwierane drzwi od gabinetów.

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
no u mnie jak jest 1200 osob na roku to starosta by musiał chyba paru tragarzy zatrudnić
Co to za kierunek i uczelnia, że taką masówkę robią?
Szczerze mówiąc, straszne.
Chociaż wiadomo, że w takich przypadkach i tak 3/4 ludzi odpada.
Stary 2008-03-02, 13:33   #28
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:

Co to za kierunek i uczelnia, że taką masówkę robią?
Szczerze mówiąc, straszne.
Chociaż wiadomo, że w takich przypadkach i tak 3/4 ludzi odpada.
WPiA Uniwersytetu Warszawskiego
kierunek prawo

[SIGPIC][/SIGPIC]
Stary 2008-03-02, 13:41   #29
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
WPiA Uniwersytetu Warszawskiego
kierunek prawo
No, tak właśnie przypuszczałam.
Niestety, ale zaoczne kierunki mają to do siebie, że są nastawione głównie na zdzieranie kasy z ludzi, o czym świadczy ilość przyjętych studentów.

Dobra, EOT, bo offtop zaistniał.
Stary 2008-03-02, 13:43   #30
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
No, tak właśnie przypuszczałam.
Niestety, ale zaoczne kierunki mają to do siebie, że są nastawione głównie na zdzieranie kasy z ludzi, o czym świadczy ilość przyjętych studentów.

Dobra, EOT, bo offtop zaistniał.

ale na moim wydziale nie ma zaocznych

[SIGPIC][/SIGPIC]
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości