|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
klasa
hey! chciałabym sie was zapytac co byscie zrobiły gdyby w waszej klasie były same cwaniaki... osoby co z was sie nabijają.. kłócą ... i wogóle z całkiem innego swiata , niestety ja tak mam ;P ale klasy mozliwosci zmienic nie moge .. Mam z nimi walczyc? czy całkiem nie zwracac uwagi i pozwalac robic z siebie.. brzydką , głupią dziwke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: klasa
O rety mają ludzie problemy... Robią z ciebie dziwkę, co to znaczy ? I ty się dziewczyno dajesz tak traktować ? Ja tu czegoś nie rozumiem, może dlatego, że nigdy nie pozwalam siebie źle traktować i zawsze w razie jakiejś klasowej kłótni mam ciętą ripostę. Wyjaśnij dokładniej problem.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie daj się dziewczyno! Olewaj ich. Nie reaguj na ich zaczepki. Znudzi im się.
![]() P.S.: Ile masz lat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na to się chyba nie da nic poradzić, rób swoje i się nie przejmuj. Wiem, że łatwo tak powiedzieć.
Może dałaś swojej klasie jakiś powód i dlatego jesteś wyśmiewana? Z tego co widzę jesteś z rocznika 89, więc kończysz edukację.
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
klasa
Cytat:
powód... nie zauważyłam , poprostu uciekam czasami z lekcji z najlepszą kumpelą ( my takie dwie inne od nich ) smiejemy sie na lekcji . wiem ze to moze im przeszkadzac ale sami nie są lepsi . poprostu spojrze w strone jakiegos chlopaka czy cos to zaraz daje mi swoją miną do zrozumienia ze jeste POWALONA i wogóle... wstyd i hanba xD kłóce sie z nimi.. ale ja z kolezanką dwie na całą klase liczącą 22 uczniów? mój wychowawca to jest człowiek któremu takich rzeczy mówić nie wolno bo jest opryskliwy i wogóle nie nadaje sie do szkolnych problemów.... Edytowane przez rambo Czas edycji: 2008-03-26 o 14:43 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
na innym watku pisala,ze ma 19,pozniej ze 16,teraz 17. wcale bym sie nie zdziwila,jakby okazala sie jakas 12-latka,ktora dorwala sie do internetu.
najlepiej zignorowac...
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem ile masz lat i nie obchodzi mnie to nie chcesz to nie mów, ale wcale nie musisz się kumplować ze swoją klasą. Znajdź innych znajomych i nie daj sobą pomiatać, musisz się postawić tylko nie dawaj się wyprowadzić z równowagi bo im o to chodzi. Jakim cudem oni robią z Ciebie "dziwkę"? Jeżeli przekraczają pewne granice zawsze to możesz zgłosić rodzicom albo wychowawcy i możesz klasę o tym uprzedzić. Powiedz że jeśli tak bardzo chcą to możesz załatwić tę sprawę inaczej, porozmawiasz z rodzicami lub wychowawcą i poniosą konsekwencje. I powiedz że jak chcą to mogą się śmiać a Ty masz gdzieś co oni o tym myślą.
A jeśli to zwykłe złośliwości, docinki to najlepszą bronią są riposty nie w stylu "zamknij się" itp ale podejście do sprawy z humorem, uśmiechem i dystansem do swojej osoby. To działa mówię Ci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Generalnie widać, że dziewczyna jest konfliktowa. Co nie znaczy, że jej problemy są błahe. Są typowe. Jak dla mnie dla trzynasto, czternastolatki ale to tylko gdybanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.