|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prośba odnosnie miłosnych tekstów ;)
Jestem tu nowa, i nie wiem czy to o co chce Was poprosić nadaje się do tego tematu, mam nadzieję, że jednak nie popełnilam dużego błędu, bo naprawde długo zastanawiałam się gdzie dana prośbę umieścić. Jeśli nie tu, to uświadomijcie mnie gdzie należało to napisać
![]() Otóż. Ostatnio zrobiłam, a raczej przerobiłam album. chce go dac swojemu chłopakowi z okazji tego, że razem juz jestesmy pół roczku, a przeżyliśmy naprawdę dość dużo, dlatego staralam się wszystko umieścić własnie w tym albumie. Na końcu chciałabym umieścić jakiś ładny tekst, wiersz, czy coś co mogłoby wyrazić uczucie jakim go darze. Sama nic nie napiszę, bo niestety zdolności takich nie mam, dlatego chciałam Was prosić o umieszczenienie jakis gotowych już tekstów, wierszy czy czegoś co Wam się bardzo podoba. Mam nadzieję, że mogę na Was liczyć. z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: Prośba odnosnie miłosnych tekstów ;)
Na dziale papierowym jest wątek z aforyzmami, ale mam wrażenie, że chciałabyś coś dłuższego, może tekst jakiejś piosenki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Kamilo,podaj mi emaila to podeslę Ci pare tekstów.Mam nadzieje ze cos sobie wybierzesz
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziekuję bardzo;*
kaamilaa7@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Masz juz teksty w poczcie,mam nadzieje ze cos sobie wybierzesz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.