|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
TESCO - produkty godne polecenia
Zainspirowana bliźniaczym wątkiem "Biedronka - produktu godne polecenia" postanowiłam założyć ten.
Skłonił mnie do tego też fakt, że dość często robię zakupy w Tesco (chyba ze względu na to, że mam bardzo blisko) i zdarza mi się kupować produkty "tescowe", czyli robione pod marką Tesco. Jak ze wszystkim, bywa że zakupy są mniej lub bardziej trafione. Jest jednak kilka "perełek", produktów naprawdę świetnych, a sporo tańszych od "markowych". I tak: - płatki do demakijażu (miękkie, wystarczająco grube, nie rozwarstwiają się, nie gubią kłaczków); - chusteczki higieniczne (takie wyciagane z kartonika), super miekkie i delikatne, dwuwarstwowe; - paluszki - po prostu znakomite! Mój mąż jest fanem paluszków, zajada i testuje wszelkie dostępne marki i rodzaje paluszków, ale nieodmiennie wierny jest Tescowym. Ja też muszę prznać, że bardzo mi smakują, chyba nawet bardziej niż popularne Lajkoniki; - sok w kartonie - czerwony grejfrut - pyszny, nie za słodki. Na razie tyle, ale niewątpliwie coś jeszcze sobie przypomnę ![]() A jakie są wasze doświadczenia??
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TESCO - produkty godne polecenia
prawde mowiac to do Tescowych produktow podchodze z duza rezerwa. wielu nie probowalam, ale z tych co wyprobowalam to nic mnie szczegolnie nie zachwycilo. chrupki a la prazynki sa ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Faktem jest, że zdarzają się też tescowe "buble".
Ja np. szeroki łukiem omijam nabial, wędliny i mięsa...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- batoniki muesli
- mieso i bulki do hamburgerow - zelki -chipsy -TZ czasem kupuje zupki chinskie i cos w sloiku (pulpety, golabki)- nawet dobre sa
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ryż biały sypany, nie w torebkach - po ugotowaniu nigdy się nie klei, zawsze jest sypki i smaczny, polecam, no i tani a pod marką "tesco".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Szczoteczki do zębów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
nawet nie wiedziałam, że sa szczoteczki do zębów marki Tesco
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Są
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A ja często kupuję:
- chusteczki higieniczne (zarówno w kartoniku, jak i w tradycyjnych małych paczuszkach) - świeże bagietki ![]() - chipsy (wszystkie są dobre, ale ja zwykle kupuję serowo-cebulowe ![]() ...i to narazie tyle, a jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Kiedyś też bardzo lubiłam Tescowe chipsy, ale czasem zdarzało się, że lekko lalatywały tekturą...
![]() Ostatnio jakoś w ogóle nie jadam chipsów.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
napoje energetyczne Kick!, sześciopak za 6zł czyli 1zł za sztuke, a red bull 5zł
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
żelki ołowki
platki sniadaniowe-cynamonowe kwadraciki napoj energetyczny kick |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.