|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
SOS!!! Fryzura - grzywka? - pomóżcie mi!!!
Dziewczyny, pomóżcie mi dobrać fryzurę, bo po raz pierwszy od dwóch lat zaczynam się decydować na jakieś ścięcie, do tej pory zapuszczałam...
Sorry, że nie mam lepszego zdjęcia Generalnie włosy mam długie, proste (ale nie idealnie proste), mniej więcej do talii. Z długości nie chcę ich ścinać, ale może tak wycieniować przy twarzy? Poza tym zastanawiałam się nad grzywką, ale nie wiem, czy by mi pasowała... Podsumowując - HELP! |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SOS!!! Fryzura - grzywka? - pomóżcie mi!!!
a cos takiego tylko poprostu dluzsze??
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Propozycje dla ciebie
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Na Twoim miejscu nie robiłabym prostej grzywki tylko albo skośną, albo po prostu takie krótsze "pazurki" z przodu twarzy. Nie ścinaj z długości!!! Za to poszalej z wycieniowaniem, wystopniuj sobie - zetnij wartswowo i wtedy włosy nabiorą takiego fajnego wyglądu i lekkości. Pochwal się koniecznie jak wrócisz od fryzjera!
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Lidia, chyba masz rację, tak właśnie zrobię, pocieniuję i będzie git
![]() W sumie fryzurki Justynki też są fajne ![]() To czekamy do środy
Edytowane przez Patryka Czas edycji: 2007-08-27 o 16:01 Powód: poprawka literówki |
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z poprzedniczkami!Wycieniuj a jesli chcesz to taka grzywka jak jest na tych fotkach
Mysle ze bedzie suer
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
A ja skróciłabym te włosy i zrobiła fryzurę a la bob.Tył któtszy ,boki z przodu dłuższe,grzywka w skos.Uważam że wyglądałabyś super.
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
A w życiu!
Może Ty byś skróciła, ale to jest wątek odnośnie mojej fryzurki, a ja nie zamierzam ścinać włosów z długości. Boba już na pewno sobie nie zrobię :P Bardziej mi odpowiadają fryzurki zaprezentowane przez Justynkę. |
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
mi sie najbardzije podoba ta olsenki mysle ze jezeli tak sie zetniesz nie bedzie zalowala grzywka jest neutralna gdy ci sie nie spodoba w co watpie to zawsze mozesz wziasc zwykla wsuwke i ja przypiac a cieniowanie napewno bedzie fajnie wygladalo na twoich wloskach takze mozesz bez starchu isc do fryzjera !!Jak bedziesz po wklej fotke koniecznie !!
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Masz racje nie ścinaj włosów!! Masz takie długie ;p ja miałam troche krótsze i sciełam i nigdy w zyciu nie przestane załować:P, ale z drugiej strony tak troche nudno w tej samej fryzurze całe zycie no nie:P rozumiem cie, zrób sobie grzywke na ukos, bo prosta by ci pogrubiła buzie
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, za późno napisałyście
![]() Byłam dziś u fryzjera, ale nie miałam wcześniej okazji zajrzeć na forum. I wiecie co, najzwyczajniej w świecie stchórzyłam - i tylko podcięłam końcówki Więc nawet nie ma sensu pokazywać zdjęcia, bo w sumie nie ma prawie żadnej różnicy...Poczekamy, aż znowu przybędzie mi trochę odwagi
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
A więc... Odważyłam się
i jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Mi tez sie podoba
![]() podobna do tej, ktora mialam na wakacjach, ale mnie zawsze przyjaciolka scina
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Patryka!
Sluchaj moglabys mi wyslac swoje zdjecia przed i po operacji mam ten sam problem co ty i rowniez zdecydowalam sie na operacje, dlatego jestem ciekawa efektu ale niesttey nie moge wejsc na stronke ktora podalas ze swoimi zdjeciami Pozdrawiam |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

Mysle ze bedzie suer