Prima Aprilis... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-04-01, 00:02   #1
youare
Zadomowienie

Prima Aprilis...

Już dzisiaj!

Planujecie dzisiaj poużywać sobie trochę kosztem innych , czy raczej nie "celebrujecie" specjalnie tego dnia?

youare jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-04-01, 00:55   #2
misioczat
Wtajemniczenie

Re: Prima Aprilis...

Ja "raczej nie celebruję"
Jak tam, Youare? Doszedł mój mail?
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-04-01, 08:22   #3
trojka
Zakorzenienie

Ja już zrobiłam kawał. Wysłałam do swojego internetowego przyjaciela list, że go prowokowałam cały czas, jaja sobie z niego robiłam i żeby dał mi święty spokój, bo mam go już dość i się go boję. On czyta te moje listy po północy więc, spreparowałam ten list wczoraj i biedak zamiast duuugiego jak zwykle listu, napisał, że myślał, iż jestem jego przyjaciółką i się obraził. Ale kawał się udał - prawda! Oczywiścia zaraz raniutko wysłałam mu liścik z przeprosinami, ale przeczyta go dopiero w nocy, mam nadzieję, że się nie obraził i nie wyrzuci go do kosza bez czytania. Mówię Wam ale jak przed chwilką przeczytałam, że się nabrał to o mało, że się nie posiusiałam

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-04-01, 13:53   #4
Asystentka
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Asystentka

ja wycięłam numer mojemu chłopakowi wczoraj o 0.01, a mianowicie... gadaliśmy wieczorem przez tel z 1,5h i mój w końcu stwierdził, że idzie się kąpać. To ja wpadłam na perfidny pomysł i wysłałam mu smsa, że zapomniałam coś dodać,a to było najważniejsze i w sumie po to przede wszystkim dzwoniłam i żeby oddzwonił jak się wypluska... Zadzwonił kilka minut przed północą, to nie odebrałam, żeby doczekać kwietnia po czym oddzwaniam i zaczynam smutnym głosem, że mam "kłopot", że coś tam źle obliczyłam i w sumie to MAMY RAZEM "kłopot" - (ćwiczyłam wcześniej, żeby się uwierzytelnić). Mój od razu skapował o jaki "kłopot" chodzi i myślałam, że umrze po drugiej stronie kabla... jak tak kilka minut trwał w przerażeniu, powtarzając jakieś niezrozumiałe sylaby, to w końcu się ulitowałam i mówię:
aaa kochanie, poza tym chciałam dodać, że JUŻ jest prima aprilis

myślałam, że mnie zabije
ale się obśmiałam...

okropna jestem, nie?
Asystentka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-04-01, 14:27   #5
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

youaresowonderful napisał(a):
> Planujecie dzisiaj poużywać sobie trochę kosztem innych?

Oj taaak... I to masowo... Dzisiaj moją ostatnią lekcją byłą geografia, a klasa druga miała chemię (ja chemię miałam o 7:10)...No to się zamieniliśmy Oni poszli na geografie, a my na chemię... A jaką minę miała chemica, kiedy zobaczyła nas po raz drugi Na początku była trochę zdezorientowana, ale potem skapnęła o co chodzi Po +-10 minutkach przyszedł nasz profesor od geografii, i kazał wracać do klasy Ale nie mieli do nas żalu (nauczyciele oczywiście )-wręcz przeciwnie
oceania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-04-01, 17:03   #6
lejka
Zakorzenienie

U nas w szkole też numery z zamianą były.

Ale lepsza była klasa, która zrobiła sobie lekcję na patio. Wynieśli ławki, tablicę, nawet... Drzwi od sali.
Obok szkoły ktoś owinął caaaały samochód papierem toaletowym.
A w radiowęźle puszczali sami "hity". "Jesteś szalona", "Macarenę", Britney Spears, nawet Faoslki. O "Mydełku Fa" nawet nie wspominając.

Ja nikomu nie zrobiłam kawału, ale mi zrobili. Siedziłam sobie z Miłoszem na patio, gdy nagle chlust - ktoś nas oblał wodą z okna. Chyba mu się okazje pomyliły. Ale za to jaki potem miałam dobry humor.
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-04-01, 21:16   #7
Lee
Wtajemniczenie

hahhahahha u nas w szkole też były jazdy Moja klasa łącznie z facetami schowała sie do damskiej toalety na fizyce i wyskoczyliśmy jak z procy w trakcie lekcji Trzeba byłoby zobaczyć minę fizyczki kiedy okazało się,że stoi przed...pustą klasą
Inne z ciekawszych numerów to faceci z 4 klasy LO zrobili sobie zaraz obok szkoły dosłownie przy wejściu grilla Piekli kiełbaski, rozłożyli koce i "korzystali z uroków słońca" Byli to znajomi więc w sumie bym się przyłączyła, ale zostałam powiadomiona,że szkolny ochroniarz ich goni, wiec wystarczy,że oni dostaną nagane Powszechnie jednak wiadomo,że nasz ochroniarz zwany "laczkiem" niedowidzi i biega zdecydowanie za wolno jak na wysportowanych 19 latków
Pozdrówka, i wiecie Prima Aprillis jeszcze trwa
Stary 2004-04-01, 22:27   #8
dziewczyna
Zakorzenienie

Dzisiaj studenci pierwszego roku mieli wybierać przedmioty fakultatywne i jeszcze jakieś. Więc rano hol przed salą, w której mieliśmy to zebranie był wypełniony dość mocno. I każdy każdemu robić jakieś kawały. Akurat o tym wydarzeniu przypomniała koleżanka, która dała się wykiwać w pół minuty póżniej innej, że ma rozmazany tusz. Innej chcieliśmy wcisnąć kit, że widzieliśmy jej chłopaka z inną super laską (znajomi z grupy), ale dziewczyna, która miała przekazać tą "nieprzyjemną" wiadomość niewytrzymała i zaczeła się śmiać, wiec niezbyt przyjemny żart nie udał się. Było jeszcze parę innych różnych żartów.
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości