|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Prima Aprilis...
Już dzisiaj!
Planujecie dzisiaj poużywać sobie trochę kosztem innych |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Prima Aprilis...
Ja "raczej nie celebruję"
Jak tam, Youare? Doszedł mój mail? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już zrobiłam kawał. Wysłałam do swojego internetowego przyjaciela list, że go prowokowałam cały czas, jaja sobie z niego robiłam i żeby dał mi święty spokój, bo mam go już dość i się go boję. On czyta te moje listy po północy więc, spreparowałam ten list wczoraj i biedak zamiast duuugiego jak zwykle listu, napisał, że myślał, iż jestem jego przyjaciółką i się obraził. Ale kawał się udał - prawda! Oczywiścia zaraz raniutko wysłałam mu liścik z przeprosinami, ale przeczyta go dopiero w nocy, mam nadzieję, że się nie obraził i nie wyrzuci go do kosza bez czytania. Mówię Wam ale jak przed chwilką przeczytałam, że się nabrał to o mało, że się nie posiusiałam
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ja wycięłam numer mojemu chłopakowi wczoraj o 0.01, a mianowicie... gadaliśmy wieczorem przez tel z 1,5h i mój w końcu stwierdził, że idzie się kąpać. To ja wpadłam na perfidny pomysł i wysłałam mu smsa, że zapomniałam coś dodać,a to było najważniejsze i w sumie po to przede wszystkim dzwoniłam i żeby oddzwonił jak się wypluska... Zadzwonił kilka minut przed północą, to nie odebrałam, żeby doczekać kwietnia
aaa kochanie, poza tym chciałam dodać, że JUŻ jest prima aprilis ![]() myślałam, że mnie zabije ale się obśmiałam... okropna jestem, nie? |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
youaresowonderful napisał(a):
> Planujecie dzisiaj poużywać sobie trochę kosztem innych? Oj taaak... |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w szkole też numery z zamianą były.
Ale lepsza była klasa, która zrobiła sobie lekcję na patio. Obok szkoły ktoś owinął caaaały samochód papierem toaletowym. A w radiowęźle puszczali sami "hity". Ja nikomu nie zrobiłam kawału, ale mi zrobili. Siedziłam sobie z Miłoszem na patio, gdy nagle chlust - ktoś nas oblał wodą z okna. Chyba mu się okazje pomyliły. |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
hahhahahha
Inne z ciekawszych numerów to faceci z 4 klasy LO zrobili sobie zaraz obok szkoły dosłownie przy wejściu grilla Pozdrówka, i wiecie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj studenci pierwszego roku mieli wybierać przedmioty fakultatywne i jeszcze jakieś. Więc rano hol przed salą, w której mieliśmy to zebranie był wypełniony dość mocno. I każdy każdemu robić jakieś kawały. Akurat o tym wydarzeniu przypomniała koleżanka, która dała się wykiwać w pół minuty póżniej innej, że ma rozmazany tusz. Innej chcieliśmy wcisnąć kit, że widzieliśmy jej chłopaka z inną super laską (znajomi z grupy), ale dziewczyna, która miała przekazać tą "nieprzyjemną" wiadomość niewytrzymała i zaczeła się śmiać, wiec niezbyt przyjemny żart nie udał się. Było jeszcze parę innych różnych żartów.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)