|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Smokey eyes...
Witam
Makijaż jest jeszcze z lata,ale odkopałam zdjęcia bo szukałam czegoś na sylwestra,myślę że zrobię taki makijaż ponownie. Kosmetyki: Twarz: podkład Rimmel 400 baza art deco punktowo ziemia egipsa lavertu 02 mąka ziemniaczana z kakao Oczy czarna kredka rimmel tusz do rzęs rimmel kępki sztucznych rzęs z top choice-rewelacyjne jasny cień i ciemny cień rimmel oraz z paletki ruby rose Usta konturówka revlon jak dobrze pamiętam,ale numerku nie znam błyszczyk bez nazwy pomadka lancome sugared maple Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Smokey eyes...
![]() ![]() makijaż się podoba ![]() ![]() a gdzie mozna dostać te kępki co je tak zachwalasz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Wooow Boniulka! dawno Cie tutaj nie było
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zaczne od tego, ze jestes piekna kobieta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też dawno nie widziałam Twojej twarzyczki tutaj, muszę powiedzieć, że świetnie wygladasz! A makijaż mało widoczny na fotkach, ale to co widać bardzo mi się podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jestes bardzo ładna kobieta
![]() Po zdjeciach za bardzo makijazu nie widac, ale to co zdazylam zauwazyc podoba mi sie ![]() masz piekne spojrzenie,ladnie podkresilas oczy, ale cala sie swiecisz.... czolo,poliki,nos...więc to bym zmienila ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Przepiękna kobieta przepiękny makijaż.Przepięknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Świeciłam się bardzo niewiele,to może kwestia zdjęcia,ale nie przeszkadza mi ten błysk,tym bardziej,że było bardzo bardzo gorąco i aby się nie świecić choć troszkę musiałabym poprawiac makijaż co 30 minut...Dziękuję bardzo za komentarze.
Oba, kot i pies są bogate w cnoty i talenty, ale pies ma o jeden talent za dużo: pozwala się tresować i o jedną cnotę za mało: nie kryje w sobie żadnych tajemnic Erich Kastner Edytowane przez boniulka Czas edycji: 2008-12-21 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
ładny makijaż, na sylwestra w sam raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Organizatorka
|
Fantastyczny typ urody... Tak własnie zawsze chciałam wyglądać. Eh, zazdrosna jestem
![]() Do rzeczy- bardzo Ci pasuje taki wyraźny i ciemny makijaż. Szkoda tylko, że zbliżenia oczu takie niewyraźne i nie można dokładniej zobaczyć, co tam się na powiece dzieje. Ale ogólne wrażenie- jak najbardziej pozytywne. Bardzo mi się podoba i zdecydowanie jestem na "tak". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, można popaść w kompleksy jak się patrzy na takie twarze
![]() Udany smokey, bardzo ładny, podoba mi się kolor ust, a wcale nie jest blady ( jak zalecają do dymka) Pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
świetny makijaż
![]() ja nie potrafiłabym się tak ślicznie pomalować, a w sumie na sylwestra by się przydało... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Piękny makijaż. Jestem zwolenniczką mocnego makijażu oczu i ten po prostu powala
![]() Ładną masz karnację. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
bardzo ladnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.