|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wygrałam metamorfozę - ale co dalej?
Witajcie,
Wysłałam czas temu zgłoszenie do metamorfoz do pewnego portalu o modzie, zdrowiu i urodzie. Dziś otrzymałam mail, że zostałam wybrana do metamorfoz. Na początku bardzo się ucieszyłam, możliwość zmienienia swojego wyglądu przy pomocy specjalistów jest bardzo kuszące. Jednak nie chcę się w nic wpakować (mam paranoję, ze wszyscy chcą mnie oszukać), więc z tego tez powodu mam pytanie do was: co im odpisać, tzn. o co zapytać-o umowę, osoby, które mają się mną zajmować? Sama nie wiem. Mam nadzieję, że ktoś mi poradzi, bo trochę się obawiam, szczególnie jeśli muszę pojechać d innego miasta. ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wygrałam metamorfozę - ale co dalej?
hej! a gdzie dokladnie to bylo? tzn moze na tym portalu juz robili takie metamorfozy i mozesz zobaczyc ich efekty. Bedziesz wiedziala wtedy co wchodzi w sklad takiej uslugi.
Wiadomo ze jesli chodzi o make up, ciuchy to wszystko bardzo fajnie. Problemem moze byc jedynie fryzura. Nie przejmuj się. Chyba w mailu sa dalsze wskazówki wiec zrob to co napisali, a calej reszty dowiesz sie na miejscu. Zawsze mozesz zrezygnowac. Uwierz ze nikt nie bedzie chcial Cie oszukac bo robienie takich metamorfoz to czysta przyjemnosci i naprawde im lepszy efekt tym bardziej jest sie czym pochwalic wiec ludziom ktorzy sie tym zajmuja rowniez na tym zlaezy. Niech dojdzie do spotkania i wtedy bedziesz wiedziala co i jak. Gratuluję wygranej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
właśnie, przeszukaj tę stronę, może są zamieszczone jakieś poprzednie metamorfozy? Jeśli masz jakieś wątpliwości, napisz do nich maila ze wszystkimi pytaniami. Wiadomo, że jak Ciebie kosztuje to trochę zachodu (wyjazd do innego miasta), to chcialabyś wszystko dokladnie wiedziec.
Też uważam, że chyba nikt nie chce Cię oszukać, po co miałby to robić wykorzystując do tego metamorfozę, no chyba, że to erotyczny portal ![]() ![]() Również gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
I jak?
Już po metamorfozie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma o czym mówić, musiałam zrezygnować - Kraków jest zbyt daleko i jeszcze doszły przeglądy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.