|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie kozaki do płaszczyka...?
Witajcie!
Kupiłam sobie ostatnio płaszczyk taki kremowy z czarnymi guzikami, podobny do tego, tylko mój ma większe czarne guziki http://www.allegro.pl/item911828134_..._s_na_juz.html chodzi mi o to, że chcę kupić sobie ażurkowe kozaki i nie wiem jaki kolor będzie mi najbardziej pasował do tego płaszcza? Myślałam o czarnych bo płaszcz na dość duże czarne guziki, ale może niekoniecznie? Mam też szarą torebkę, więc może szare pod kolor? doradźcie mi proszę a buty które chcę kupić to te: http://www.allegro.pl/item921555938_..._szare_39.html |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie kozaki do płaszczyka...?
ja bym wzięła czarne bądź szare bo będe pasować a do tego będa uniwersalne
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny...
ja ostatnio straciłam zmysł do łączenia i kompletnie nie potrafię coś ze sobą połączyć nie wiem co ze mną
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Zależy jakie dodatki (szalik itp.) dobierzesz
. Jednak ja wzięłabym czarne, szare lub ewentualnie fioletowe. ps. bardzo ładne buty ;] już dawno chciałam sobie takie kupić. Jak już zamówisz to daj znać jakie są w rzeczywistości ;* |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

nie wiem co ze mną
. Jednak ja wzięłabym czarne, szare lub ewentualnie fioletowe.