|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
marzy mi się odważniejszy kolorek...
witam, nie piszcie, ze zakladam niepotrzebnie wątek, bo przelecialam forum i nie znalazlam odpowiedzi;] moj kolor na glowie to taki średni rudawy... malowalalm wczesniej czerwona miedź z garniera... ale prosze się nie sugerować nazwą, bo na moich wloskach nie złapało az tak;] kupilam henne z venity- ognisty oranz, no i nic nie złapało;/ jak rozjasnic wlosy? marzy mi się papryka, ognisty oranz, cos z odwazniejszych kolorkow. Jakas mieszkanka z henny?czy po prostu się nie da?
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- z rozjasnianiem moze troszke źle ujelam, nie chodzi mi o zadne rozjasniacze, w gre wchodzi tylko henna;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: marzy mi się odważniejszy kolorek...
da się na kwc jest specjalna farba o ile sie nie myle z matrixa z paleta ostrych wyrazistych kolorow moze tam powinnas spróbować poszukać te farby sa dostepne w hurtowniach fryzjerskich albo na allegro kiedys widzialam albo pójdz do fryzjerki ze zdjeciem jaki kolor chcesz uzyskać profesjonaliście powinno się udac
![]() |
#3 |
Moderator
|
Trudno mi powiedziec,najlepiej jak bys sie spytala fryzjerki osobiscie.Co do henny nie powinno sie mieszac z farbami lub odwrotnie.
Poczytaj sobie wätek,moze ktöras z dziewczyn przechodzila taki odcien jaki ty chcesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ighlight=henna ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nie, nie chodzi mi o to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
jezeli sama nie mozesz zrobic sobie takiego koloru to idz do fryzjera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nie chcac isc do fryzjera ,chce zaczerpnac odpowiedzi tutaj... skaze mi poczekac na odrosty, a ja nie mam czasu, poniewaz przede mna zbyt wazna dla mnie impreza, slub mojej siostry;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Henną nie rozjaśnisz włosów - możesz je tylko przyciemnić lub "ożywić". nie zmienisz tez zbytnio koloru, bo oparta jest na naturalnych składnikach
![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
rozmawialam kiedys z fryzjerem i mowil zeby strzec sie wszelakich szamponetek;/ a wczesniej uzywalas henny?bo ja tak i podobno lipa z nakladaniem na nia farby;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja farbe nakładałam długo po tym jak bawiłam sie z henną - rok a nawet i więcej
![]() ![]() a czemu odradzał? moja znajoma od dluzszego czasu farbuje sie szamponetką (z tego co pamietam z venity) na czerwono, kolor jest niesamowity xD i podobno włosy jej sie w ogole nie zniszczyly, a wrecz odwrotnie - zaczely jej się układać, a wczesniej miała siano na glowie ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ja wlasnie siedze z henna na glowie, moze jak potrzymam ze dwie godz to bardziej złapie...;] jak nie to trudno sie mowi, zamowie chna;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.