|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
KW:Vipera, Puder prasowany brązujący ze złocistym blaskiem, wielofunkcyjny
Wiecie gdzie w Katowicach mozna kupić ten puder??????? bardzo mi na tym zależy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: KW:Vipera, Puder prasowany brązujący ze złocistym blaskiem, wielofunkcyjny
Hmmm, gdzie w Katowicach to nie wiem, zobacz może na dworcu w tym kosmetycznym. U mnie można kupić w Bytkowie, to dzielnica Siemianowic Śląskich
![]() Ja sobie kupiłam brązujący ożywiający cerę, jest troszkę jaśniejszy i jestem z niego zadowolona ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: KW:Vipera, Puder prasowany brązujący ze złocistym blaskiem, wielofunkcyjny
Nie udało mi się go kupić w Katowicach, choć może nie szukałam sumiennie. W końcu kupiłam go w maleńkim sklepiku w Ustroniu. Drugie opakowanie mam zamiar kupić na www.esentia.pl, podobnie jak większość tanich, polskich kosmetyków, których nigdzie nie można dostać albo trzeba się porządnie nabiegać. W którymś z postów widziałam informację (ale przeze mnie nie sprawdzoną), że kosmetyki Vipery można kupić w drogerii za dawnym Polkonem, w kierunku Bogucic, na ul. Katowickiej. Ten sklep miał kiedyś szyld "Eris".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.